«Δύσκολες Ώρες στο Ελ Ροαγιάλ»: Το θρίλερ μυστηρίου του Ντρου Γκόνταρντ

Επτά άγνωστοι, ο καθένας με ένα κρυμμένο μυστικό, συναντιούνται στο Ελ Ροαγιάλ της Λίμνης Τάχο, ένα ερειπωμένο ξενοδοχείο με σκοτεινό παρελθόν. Κατά τη διάρκεια μιας μοιραίας νύχτας, όλοι θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία για λύτρωση…πριν όλα πάνε κατά διαόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Bad Times at the El Royale

Σκηνοθεσία: Ντρου Γκόνταρντ

Ηθοποιοί: Κρις Χέμσγουορθ, Τζον Χαμ, Ντακότα Τζόνσον, Τζέφ Μπρίτζες, Σίνθια Ερίβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διάρκεια: 96 λεπτά

Είδος ταινίας: Θρίλερ

Δείτε το τρέιλερ:

«Το Ένστικτο της Επιβίωσης» του Πάντι Κονσιντάιν

Ο Μάτι Μπέρτον είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στο μποξ. Πλησιάζοντας το τέλος της καριέρας του, θέλει να βγάλει χρήματα για να εξασφαλίσει μια άνετη ζωή στη σύζυγό του, Έμμα και στη μικρή του κόρη Μία. Κατά τη διάρκεια ενός πολύωρου αγώνα, ο Μάτι τραυματίζεται σοβαρά και πέφτει σε κώμα. Όταν ξυπνά, ξεκινά ο πραγματικός αγώνας καθώς ο Μάτι, που έχει χάσει τη μνήμη του, καλείται να ενώσει το παζλ της διαλυμένης ζωής του κομμάτι-κομμάτι. Μια όμορφη και δυνατή ιστορία για την απώλεια και τελικά τη νίκη.

Journeyman

Σκηνοθεσία: Πάντι Κονσιντάιν Ηθοποιοί: Πάντι Κονσιντάιν, Τζόντι Oυίτακερ, Πολ Πόπλγουελ.

Διάρκεια: 92 λεπτά

Είδος ταινίας: Δραματική

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Πρώτος Άνθρωπος με τους Ράιαν Γκόσλινγκ, Κλερ Φόι

Συγκλονισμένος από τον θάνατο της δίχρονης κόρης του, ο πιλότος Νιλ Άρμστρονγκ αναζητά κίνητρο και κατατάσσεται στη NASA, η οποία το 1962 ανακοινώνει το διαστημικό της πρόγραμμα Gemini.
Όλη η πορεία του Νιλ Αρμστρονγκ από το 1961 έως το 1969, την περίοδο δηλαδή που η NASA προετοίμαζε πυρετωδώς το θρυλικό διαστημικό της πρόγραμμα, ώστε να στείλει την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι.

Από την εμμονή του με το ταξίδι στο φεγγάρι, την εκπαίδευσή του, τη σχέση με τη συζυγό του και τους φίλους του, μέχρι το μικρό του βήμα που υπήρξε… μεγάλο για την ανθρωπότητα.

First Man

Δραματική 2018

Διάρκεια: 141′

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντάμιεν Σαζέλ με τους: Ράιαν Γκόσλινγκ, Κλερ Φόι, Κρίστοφερ Άμποτ, Κάιλ Τσάντλερ.

Δείτε το τρέιλερ:

«Loro»: Ο Πάολο Σορεντίνο βιογραφεί τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Μετά το αριστουργηματικό Il Divo, ο βραβευμένος με Όσκαρ σπουδαίος Ιταλός δημιουργός Paolo Sorrentino (Η Τέλεια Ομορφιά) συνεργάζεται εκ νέου με τον καταπληκτικό πρωταγωνιστή Toni Servillo σε μία ακόμα εκστατική και πληθωρική ταινία που, αν και βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά, επιστρατεύει τη μυθοπλασία για να κάνει το πορτρέτο της Ιταλίας υπό την επήρεια του Σίβλιο Μπερλουσκόνι.

Το δίδυμο μεταφέρει στο πανί σκηνές από την πολύκροτη ζωή του μεγιστάνα των μέσων μαζικής ενημέρωσης και πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, καλύπτοντας τα χρόνια μεταξύ 2006 και 2010.

O Sorrentino, εξ αρχής, επιλέγει να μην πάρει θέση απέναντι στον διαβόητο πρωταγωνιστή, ενώ ο τίτλος –που σημαίνει «Αυτοί»- αναφέρεται σε όλους εκείνους που πλαισίωναν τον Μπερλουσκόνι τα χρόνια που καθόρισαν την Ιταλία.

Σύνοψη

Ερώτηση: Τι περίμενες; Ότι θα γίνεις ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στη χώρα, ότι θα γίνεις πρωθυπουργός και ότι όλοι θα τρελαίνονται για σένα;

Απάντηση: Ναι. Αυτό ακριβώς περίμενα.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Paolo Sorrentino

Παίζουν: Toni Servillo, Riccardo Scamarcio, Kasia Smutniak, Chiara Iezzi, Elena Sofia Ricci, Michela Cescon, Fabrizio Bentivoglio.

Δείτε το τρέιλερ:

«Tο Τρίτο Έγκλημα»: Ένα δικαστικό δράμα του Χιροκάζου Κόρε-Έντα

Δικαστικό δράμα του Χιροκάζου Κόρε-Έντα, εφετινού νικητή του Φεστιβάλ Καννών με τον Χρυσό Φοίνικα του «Κλέφτες Καταστημάτων».

Ο δικηγόρος Σιγκεμόρι αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός κατηγορούμενου για φόνο και κλοπή, ο οποίος είχε καταδικαστεί και για έναν άλλο φόνο πριν τριάντα χρόνια. Ο πελάτης του ομολογεί ελεύθερα την ενοχή του παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει την θανατική ποινή αν καταδικαστεί, όμως ο Σιγκεμόρι, καθώς διερευνά όλο και πιο βαθιά την υπόθεση, αρχίζει να αμφιβάλλει για το αν είναι ο πραγματικός δολοφόνος.

Ιαπωνία, 2017

Σκηνοθεσία: Χιροκάζου Κόρε-Έντα

Πρωταγωνιστούν: Μασακάρου Φουκουγιάμα, Κότζι Γιακούσο, Σινοσούκε Μιτσουσίμα.

Διάρκεια: 124 λεπτά

Δείτε το τρέιλερ:

Peppermint: Μια περιπέτεια εκδίκησης με την Τζένιφερ Γκάρνερ

Η Ράιλι Νορθ (Τζένιφερ Γκάρνερ) είχε μία ευτυχισμένη και χωρίς εκπλήξεις ζωή με τον σύζυγο και τη 10χρονη κόρη τους. Όμως τα μπλεξίματα του συζύγου με το καρτέλ οδηγούν στη βάναυση επίθεση εναντίον της οικογένειας. Η Ράιλι ξυπνάει από κώμα και ανακαλύπτει ότι κόρη και πατέρας έχουν πέσει θύματα δολοφονίας. Το σύστημα αποδεικνύεται διεφθαρμένο και οι δολοφόνοι αθωώνονται. Για να αποδώσει δικαιοσύνη, η Ράιλι απομονώνεται για χρόνια μέχρι που επιστρέφει μεταμορφωμένη από συνηθισμένη γυναίκα σε αδίστακτη τιμωρό.

Σκηνοθεσία: Πιέρ Μορέλ

Ηθοποιοί: Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζον Ορτίζ, Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ, Χουάν Πάμπλο Ράμπα, Άνι Ιλόνζεχ, Τζεφ Χέφνερ, Πελ Τζέιμς.

Διάρκεια: 101 λεπτά

Είδος ταινίας: Δραματική περιπέτεια

Δείτε το τρέιλερ:

Πόθος

Συναντώντας μια παλιά του ερωμένη, που είχε να δει 20 χρόνια, ο Άριελ, ένας ευκατάστατος και μοναχικός μεσήλικος, μαθαίνει πως εκείνη ήταν έγκυος όταν χώρισαν, αλλά ο 19χρονος γιος τους σκοτώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δυστύχημα. Εμβρόντητος όσο και αμήχανος, θα αρχίσει να αναζητά λεπτομέρειες για τη ζωή του άγνωστου παιδιού του.

Ga’agua / Longing

Δραματική 2017 | Έγχρ. | Διάρκεια: 100′

Ισραηλινή ταινία, σκηνοθεσία Σάβι Γκαμπιζόν με τους: Σάι Αβίβι, Άσι Λέβι, Νέτα Ρίσκιν.

Δείτε το τρέιλερ:

Menashe

Βραβευμένο δράμα με ήρωα έναν ορθόδοξο Εβραίο στο Μπρούκλιν. Μετά το θάνατο της γυναίκας του, ο Μενάσε, ένας πωλητής στο μπακάλικο της χασιδικής κοινότητας, αναγκάζεται από τον ραβίνο να δώσει το γιο του να ανατραφεί στην κοντινότερή του οικογένεια που έχει δυο γονείς. Κόντρα στην παράδοση, ο Μενάσε θα κάνει τα πάντα για να αποδείξει στον ραβίνο και τους άνδρες γύρω του ότι είναι ικανός να μεγαλώσει το γιο του.

Κοινωνική 2017

Διάρκεια: 82′

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζόσουα Γουαϊνστάιν με τους: Μενάσε Λάστιγκ, Γιόελ Βάισχαους, Ρούμπεν Νιμπόρσκι.

Δείτε το τρέιλερ:

«Κτήνος»: Ένα σκοτεινό και δραματικό παραμύθι για ενήλικες του Michael Pearce

Δραματικό θρίλερ με φεστιβαλική καριέρα. Σε μια μικρή νησιωτική κοινότητα, μια άστατη νεαρή γυναίκα ερωτεύεται έναν μυστηριώδη ξένο που την ενθαρρύνει να κόψει τα δεσμά με την καταπιεστική της οικογένεια. Όταν αυτός θεωρείται ύποπτος για μια σειρά βίαιων φόνων, αυτή τον υπερασπίζεται μέχρις εσχάτων και συνειδητοποιεί τι είναι ικανή να κάνει. Μια γενναία ταινία που δημιουργεί μια σύνθετη σχέση ανάμεσα στον κεντρικό χαρακτήρα και το κοινό της, ένα σκοτεινό και δραματικό παραμύθι για ενήλικες.

Beast (2017) του Βρετανού σκηνοθέτη Michael Pearce.

Ηθοποιοί: Jessie Buckley, Johnny Flynn, Trystan Gravelle, Geraldine James.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης