Ημερολόγιο Φόνων

Βρετανικό θρίλερ γοτθικού τρόμου. Με φόντο το βικτωριανό Λονδίνο του 1880, ο επιθεωρητής Τζον Κιλντέαρ καλείται να αντιμετωπίσει το «Γκόλεμ», ένα μυθικό πλάσμα που φαίνεται να είναι υπεύθυνο για μια σειρά στυγνών δολοφονιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο «Ημερολόγιο Φόνων» τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, όλοι είναι ύποπτοι και ο καθένας τους έχει από ένα κρυμμένο μυστικό. Η νεαρή τραγουδίστρια Λίζι, πρόκειται να σταλεί στην κρεμάλα, διότι της επέρριψαν τη δολοφονία του συζύγου της. Η καταδίκη της Λίζι φαίνεται αναπόφευκτη, έως ότου αναλαμβάνει την υπόθεση ο Επιθεωρητής Τζον Κιλντέαρ.

The Limehouse Golem

Σκηνοθεσία: Χουάν Κάρλος Μεντίνα
Ηθοποιοί: Μπιλ Νάι, Ολίβια Κουκ, Ντάγκλας Μπουθ, Ντάνιελ Μέις, Σαμ Ράιντ, Μαρία Βαλβέρντε, Χένρι Γκούντμαν, Πολ Ράιτερ, Πήτερ Σάλιβαν.

Διάρκεια: 108 λεπτά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είδος ταινίας: Τρόμου

Δείτε το τρέιλερ:


Να με Φωνάζεις με το Όνομά σου

Τέσσερις οσκαρικές υποψηφιότητες για ένα συγκινητικό γκέι δράμα του Λούκα Γκουαντανίνο.
Σε μια γραφική τοποθεσία της ιταλικής επαρχίας του 1983, κατακαλόκαιρο, το φιλμ παρακολουθεί τη σεξουαλική αφύπνιση ενός ανήσυχου 17χρονου.

O17χρονος Ιταλοαμερικανός φοιτητής περνά ένα ήρεμο καλοκαίρι στη γραφική βίλα των γονιών του στη Βόρεια Ιταλία, μέχρι που ερωτεύεται έναν γοητευτικό μεγαλύτερό του άντρα, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στη βίλα ως βοηθός του πατέρα του.

Σκηνοθεσία Λούκα Γκουαντανίνο.

Με τους: Άρμι Χάμερ, Τιμοτέ Σαλαμέ, Μάικλ Στάλμπαργκ.

Δείτε το τρέιλερ:

50 Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση

Η ιστορία που ξετρέλανε αναγνωστικό και κινηματογραφικό κοινό ολοκληρώνεται με τον πιο ερωτικά περιπετειώδη τρόπο και το «αντίο» στο καυτό πρωταγωνιστικό ζευγάρι αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ.

Ο κύριος Κρίστιαν Γκρέι και η Αναστάζια Στιλ επιτέλους παντρεύονται, αλλά το happy end της δεύτερης ταινίας ξαφνικά ανατρέπεται και πολύ σύντομα το όνειρο γίνεται εφιάλτης…Ο πρώην εργοδότης της Αναστάζια διψά για εκδίκηση και το παρελθόν του Γκρέι απειλεί τη γεμάτη πάθος σχέση τους…

Fifty Shades Freed

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Φόλεϊ

Ηθοποιοί: Κρις Χέμσγουερθ, Μάικλ Σάνον, Μάικλ Πένια.

Διάρκεια: 94 λεπτά

Είδος ταινίας: Περιπέτεια

Δείτε το τρέιλερ:

Ανθρώπινη Ροή

Ντοκιμαντέρ του Κινέζου εικαστικού Άι Γουεϊγουέι για τη σύγχρονη προσφυγική κρίση από την Κεντρική Αφρική και τη Νότια Ευρώπη μέχρι το Μεξικό και τη Μέση Ανατολή.

Γυρισμένη σε 23 χώρες, από την Ελλάδα έως το Αφγανιστάν και από την Τουρκία έως το Μεξικό, η ταινία καταγράφει τόσο τις επιδράσεις του φαινομένου της μετανάστευσης σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και το αντίκτυπο σε ανθρώπινο επίπεδο μέσα από προσωπικές ιστορίες.
Human Flow

Ντοκιμαντέρ 2017

Γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Άι Γουεϊγουέι

Δείτε το τρέιλερ:

Οι Δικοί μου Άνθρωποι

Ρώσικο δράμα βραβευμένο στο Φεστιβάλ Κανών. Όταν ο μικρότερος αδελφός της 24χρονης Ιλάνα πέφτει θύμα απαγωγής λίγο μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων του, η οικογένειά της καλείται να συγκεντρώσει τα λύτρα ζητώντας βοήθεια από τους υπόλοιπους Εβραίους της κοινότητας στο Νάλτσικ στους πρόποδες του Καυκάσου.

Tesnota / Closeness

Ρώσικη δραματική ταινία 2017, σκηνοθεσία Καντεμίρ Μπαλάγκοφ με τους: Ντάρια Ζόβνερ, Άτρεμ Τσιπίν, Όλγα Ντραγκούνοβα.

Δείτε το τρέιλερ:

Τα Αστέρια δεν Πεθαίνουν στο Λίβερπουλ

Βασισμένο στη συγκινητική αυτοβιογραφία του Βρετανού ηθοποιού Πίτερ Τέρνερ, το «Τα Αστέρια δεν Πεθαίνουν στο Λίβερπουλ» εξιστορεί την παθιασμένη σχέση ανάμεσα στον Τέρνερ και την εκκεντρική, βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Γκλόρια Γκράχαμ («Η Ωραία και το Κτήνος»). Το δυνατό ειδύλλιο ανάμεσα στη θρυλική femme fatale και τον νεαρό εραστή της μετατρέπεται σύντομα σε μια βαθιά σχέση, με τον Τέρνερ να γίνεται το μοναδικό άτομο στο οποίο εκείνη βρίσκει παρηγοριά και δύναμη κατά τις τραγικές τελευταίες στιγμές της. Σαγηνευτική όσο ποτέ, η Γκράχαμ αφήνεται στον Τέρνερ, δίνοντας την τελευταία της συγκλονιστική παράσταση.

Film stars don’t Die in Liverpool

Σκηνοθεσία: Πολ Μακ Γκίγκαν
Ηθοποιοί: Ανέτ Μπένινγκ, Τζέιμι Μπελ, Τζούλι Ουόλτερς, Κένεθ Κράνχαμ, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Στίβεν Γκράχαμ.
Διάρκεια: 105 λεπτά
Είδος ταινίας: Βιογραφική

Δείτε το βίντεο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης