«Χάσαμε το Δρόμο…Στοπ!» με τον Αντόνιο Αλμπανέζε

Ιταλική κωμωδία με τον Αντόνιο Αλμπανέζε. Ο Μάριο είναι ένας συντηρητικός κι εργένης 50άρης έμπορος, ο οποίος αγανακτεί με τον μετανάστη που πουλά κάλτσες έξω από το (άδειο) μαγαζί του. Αποφασίζει να τον απαγάγει και να τον στείλει πίσω στην Αφρική, μπλέκει όμως σε μια απίστευτη περιπέτεια που θα τον οδηγήσει στη Σενεγάλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Contromano / Back Home

Κωμωδία 2018

Διάρκεια: 103′

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Αντόνιο Αλμπανέζε με τους: Αντόνιο Αλμπανέζε, Άλεξ Φόντζα, Οντ Λεγκαστελουά.

Δείτε το τρέιλερ:


Κέιτ Μπλάνσετ και Tζακ Μπλακ στο θρίλερ «To Σπίτι με το Ρολόι στον Τοίχο»

Μια απίθανη ταινία φαντασίας του Ιλάι Ροθ, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Τζον Μπέλερς, με τη βραβευμένη με δύο Όσκαρ Κέιτ Μπλάνσετ και τον υποψήφιο για δύο Χρυσές Σφαίρες Τζακ Μπλακ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο Λούις, ένα ορφανό αγοράκι, μετακομίζει στο Μίσιγκαν για να ζήσει στο σπίτι του θείου του, Τζόναθαν. Εκεί ανακαλύπτει τον κόσμο της μαγείας, αφού τόσο ο θείος του όσο και η καλύτερή του φίλη, Φλόρενς, είναι μάγοι. Σύντομα, ο μικρός Λούις θα αντιληφθεί πως το σπίτι έχει ένα μεγάλο μυστικό, αφού στους τοίχους του κρύβεται ένα μαγικό ρολόι που έχει τη δύναμη να καταστρέψει τον κόσμο! Θα καταφέρουν να το βρουν και να το σταματήσουν πριν να είναι πολύ αργά;

The House With a Clock in Its Walls

Σκηνοθεσία: Ιλάι Ροθ

Ηθοποιοί: Κέιτ Μπλάνσετ, Κάιλ ΜακΛάχλαν, Τζακ Μπλακ, Όουεν Βακάρο.

Διάρκεια: 115 λεπτά

Είδος ταινίας: Φαντασίας, θρίλερ

Δείτε το τρέιλερ:


«Μην Ανησυχείς, δεν θα Φτάσει Μακριά με τα Πόδια» με τον Χοακίν Φίνιξ

Ο Γκας Βαν Σαντ μεταφέρει στον κινηματογράφο την αληθινή ιστορία επιβίωσης του κομίστα Τζον Κάλαχαν. Πρωταγωνιστεί ο Χοακίν Φίνιξ.

Μετά από ένα δυστύχημα που θα τον αφήσει καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι, ο Τζον Κάλαχαν εκμεταλλεύεται το πηγαίο καυστικό χιούμορ που διαθέτει και σχεδιάζει πανέξυπνα, ξεκαρδιστικά και συχνά αμφιλεγόμενα καρτούν, βρίσκοντας έτσι την ομορφιά στον παραλογισμό της ανθρώπινης ύπαρξης.

Σκηνοθεσία: Γκας Βαν Σαντ

Πρωταγωνιστούν: Χοακίν Φίνιξ, Τζόνα Χιλ, Ρούνι Μάρα, Τζακ Μπλακ.

Διάρκεια: 113 λεπτά

Δείτε το τρέιλερ:


«Σ’ Αυτήν τη Χώρα Κανείς δεν Ήξερε να Κλαίει» του Γιώργου Πανουσόπουλου

14 ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία του ταινία, ο Γιώργος Πανουσόπουλος επιστρέφει πίσω από την κάμερα με την όγδοη ταινία του, που φέρει τον τίτλο «Σ’ Αυτή τη Χώρα Κανείς δεν Ηξερε να Κλαίει». Αφού έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Festival des Films du Monde του Μοντρεάλ, το φιλμ ετοιμάζεται σε λίγες μέρες και για την πρώτη πανελλήνια προβολή του, στο πλαίσιο του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας.

Ένας Γάλλος ευρωβουλευτής και μια νεαρή οικονομολόγος φτάνουν με καΐκι σε ένα αχαρτογράφητο νησάκι του Αιγαίου, το ειδυλλιακό Αρμενάκι, και έρχονται σε επαφή με τον αλλόκοτο τρόπο ζωής και τις ανατρεπτικές ηθικές αξίες των κατοίκων του.

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Γιώργος Πανουσόπουλος

Ηθοποιοι: Μαργαρίτα Πανουσοπούλου/Μπάμπης Χατζηδάκης/Φωτεινή Τσακίρη/Serge Requet Barville/Γ. Χατζηγιάννης/Βαλέρια Χριστοδουλίδου/Σταύρος Μερμίγκης/Θάνος Πρίτσας/Αλίκη Καμινέλη και πολλοί Ικαριώτες.

Δείτε το τρέιλερ:


«Η Κλεό από τις 5 έως τις 7» της Ανιές Βαρντά

Η Κλεό, μια νεαρή Γαλλίδα τραγουδίστρια που πιστεύει ότι έχει καρκίνο και ότι θα πεθάνει σύντομα, κάνει μια δίωρη βόλτα στους δρόμους του Παρισιού όσο περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών της εξετάσεων.

Cleo de 5 a 7

Δραματική 1962

Διάρκεια: 89′

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ανιές Βαρντά με τους: Κορίν Μαρσάν, Ντομινίκ Νταβρέ, Χοσέ Λουίς ντε Βιλαγιόνγκα.

Δείτε το τρέιλερ:

«Ο Johnny English Ξαναχτυπά» με τους Ρόουαν Άτκινσον, Έμα Τόμσον

Ο ένας και μοναδικός Ρόουαν Άτκινσον επιστρέφει στον ρόλο που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, εκείνου του ατζαμή κατασκόπου Johnny English που, στη φιλότιμη προσπάθειά του να σώσει τον κόσμο, δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμά του.

Αυτήν τη φορά, όταν αποκαλύπτονται οι πραγματικές ταυτότητες όλων των Βρετανών μυστικών πρακτόρων, ο Johnny English αφήνει τη διδασκαλία και αναλαμβάνει να «αποκρυπτογραφήσει» τον ψηφιακό κόσμο με τις άπειρες αναλογικές του γνώσεις και να βρει τους χάκερς! Στο πλευρό του η εντυπωσιακή Όλγκα Κιριλένκο, που προσπαθεί να του βάλει «φρένο», αλλά ο οδοστρωτήρας Johnny English δε σταματά να προσφέρει απλόχερα το γέλιο.

Johnny English Strikes Again

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Κερ

Ηθοποιοί: Ρόουαν Άτκινσον, Έμα Τόμσον, Όλγκα Κιριλένκο, Μπεν Μίλερ.

Διάρκεια: 90 λεπτά

Είδος ταινίας: Κωμική περιπέτεια

Δείτε το τρέιλερ:

«New York Confidentia»l του Ράσελ Ρόουζ

Φιλμ νουάρ του Ράσελ Ρόουζ του 1955, με τον Μπρόντερικ Κρόφορντ. Εκτελεστής της μαφίας, ο Νικ Ματζέλαν αφήνει το Σικάγο για ένα επαγγελματικό χτύπημα στη Νέα Υόρκη. Ενθουσιασμένος με την αποτελεσματικότητά του, ο αρχιγκάνγκστερ Τσάρλι Λούπο θα τον κάνει δεξί του χέρι.

Φιλμ Νουάρ 1955

Διάρκεια: 98′

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ράσελ Ράουζ με τους: Αν Μπάνκροφτ, Μπρόντερικ Κρόφορντ, Ρίτσαρντ Κόντε.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης