Βερολίνο, Αντίο

Νεανικό road movie του Φατίχ Ακίν. Ο δεκατετράχρονος Μάικ που προέρχεται από πλούσια οικογένεια αλλά ζει παραμελημένος από την αλκοολική μητέρα του, γίνεται φίλος με τον καινούριο του συμμαθητή με καταγωγή από τη Ρωσία, τον Τσικ, «δανείζονται» ένα αυτοκίνητο και ξεκινούν για μια εκδρομή στην εξοχή που θα τους αλλάξει τη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δραματική 2016

Γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Φατίχ Ακίν με τους: Τρίσταν Γκόμπελ, Άναντ Μπατμπιλέγκ, Άνια Βέντελ.

Δείτε το τρέιλερ:

Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιστορία του Κινγκ Κονγκ ζωντανεύει εκ νέου. Το 1971 μια ομάδα επιστημόνων καταφθάνει με στρατιωτική συνοδεία σε ένα αχαρτογράφητο νησί του Ειρηνικού για το οποίο κυκλοφορούν τρομακτικές ιστορίες και μυστηριώδεις θρύλοι.

Kong: Skull Island

Περιπέτεια 2017

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζόρνταν Βογκτ – Ρόμπερτς με τους: Τομ Χίντλεστον, Σάμιουελ Λ.Τζάκσον, Μπρι Λάρσον, Τζον Σ.Ράιλι, Τζον Γκούντμαν.

Δείτε το τρέιλερ:

Η Συνωμοσία της Σκιάς

Δύο χρόνια μετά από μία υπερκόπωση, ο Ντιβάλ είναι ακόμα άνεργος. Ένας αινιγματικός άνδρας επικοινωνεί μαζί του και του προσφέρει μία απλή, αλλά καλοπληρωμένη δουλειά: να απομαγνητοφωνεί τηλεφωνικές συνομιλίες από κοριό. Καθαρά λόγω οικονομικών κινήτρων, ο Ντιβάλ συμφωνεί χωρίς να εξετάσει την πραγματική ταυτότητα της επιχείρησης. Ξαφνικά βρίσκεται μπλεγμένος στην καρδιά μίας πολιτικής συνωμοσίας, και αντιμέτωπος με τους βίαιους μηχανισμούς του σκοτεινού κόσμου των μυστικών υπηρεσιών.

La Mecanique de l’ Ombre

Θρίλερ 2016
Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Τομά Κρουιτόφ με τους: Φρανσουά Κλιζέ, Ντενί Πονταλιντές, Σαμί Μπουαζιλά, Άλμπα Ρορβάκερ.

Δείτε το τρέιλερ:

Καταπληκτικές Γυναίκες

Δραματική κομεντί του Μάικ Μιλς. Η Ντορόθεα Φιλντς είναι μια αποφασιστική μητέρα που μεγαλώνει μόνη της τον έφηβο γιο της στη Σάντα Μπάρμπαρα του 1979, μία εποχή που σφύζει από κοινωνικές αλλαγές και επαναστατική διάθεση. Για να τα βγάλει πέρα με την ανατροφή του απευθύνεται σε δύο νεότερες γυναίκες. Στην Άμπι, μια πανκ καλλιτέχνη με ελεύθερο πνεύμα και στην Τζούλι, μια ξύπνια και προκλητική νεαρή γειτόνισσα. Υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερου Σεναρίου.

Δραματική κομεντί 2016

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μάικ Μιλς με τους: Ανέτ Μπένινγκ, Ελ Φάνινγκ, Γκρέτα Γκέργουιγκ, Μπίλι Κράνταπ.

Δείτε το τρέιλερ:

Park

Ελληνικό κοινωνικό δράμα βραβευμένο στη Θεσσαλονίκη και στο Σαν Σεμπαστιάν. Δέκα χρόνια μετά τους Αγώνες του 2004, μια παρέα αγοριών ζει ανάμεσα στις εγκαταλελειμμένες αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού της Αθήνας. Ο 17χρονος Δημήτρης και η Άννα, πρώην αθλήτρια, προσπαθούν να ξεφύγουν από την άσκοπη ρουτίνα τους, ελπίζοντας σε μιαν άλλη ζωή.

Δραματική 2016

Ακατάλληλη κάτω των 17 ετών

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Σοφία Εξάρχου με τους: Λένα Κιτσοπούλου, Δημήτρη Κίτσο, Δήμητρα Βλαγκοπούλου.

Δείτε το τρέιλερ:

Ουτοπία

Ο Αχιλλέας, ένας μέσος άνθρωπος που εργάζεται σκληρά, χάνει τη δουλειά του και έρχεται αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα της πόλης του, που χαρακτηρίζεται από διαφθορά, απληστία, φτώχεια και πόνο. Μέχρι που μια μέρα, αποδέχεται την πρόσκληση ενός ξένου, παράξενου ανθρώπου που προσφέρεται να του δείξει έναν τρόπο να αλλάξει τον κόσμο του.

Utopia. An Adult’s Fairytale

Ελληνική δραματική ταινία 2016,

Σκηνοθεσία Νίκος Κουρού με τους: Νίκο Κουρού, Γιώργο Κοντορίκο, Κωνσταντίνο Ιωαννίδη.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης