Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi

Στο «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi» της Lucasfilm, η ιστορία των Skywalker συνεχίζεται καθώς οι πρωταγωνιστές του «Η Δύναμη Ξυπνάει» ενώνουν τις δυνάμεις τους με άλλους γαλαξιακούς ήρωες, σε μια επική περιπέτεια που ξεκλειδώνει αρχαία μυστήρια της Δύναμης και τρομερές αποκαλύψεις για το παρελθόν. Η Ρέι συνεχίζει το επικό της ταξίδι με τους Φιν, Πο και Λουκ Σκάιγουοκερ στο επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Star Wars: The Last Jedi

Σκηνοθεσία: Ράιαν Τζόνσον

Ηθοποιοί: Μαρκ Χάμιλ, Κάρι Φίσερ, Άνταμ Ντράιβερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζον Μπογιέγκα, Όσκαρ Άιζακ, Άντι Σέρκις, Λουπίτα Νιόνγκο, Ντόμναλ Γκλίσον, Λόρα Ντερν, Μπενίτσιο Ντελ Τόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διάρκεια: 150 λεπτά

Είδος ταινίας: Eπιστημονικής φαντασίας

Δείτε το τρέιλερ:

Η Ψυχή και το Σώμα

Χρυσή Άρκτος στο Βερολίνο για μια αντισυμβατική ερωτική ιστορία της Ουγγαρέζας Ίντικο Ενιέντι. Δύο εσωστρεφείς άνθρωποι ανακαλύπτουν κατά τύχη ότι μοιράζονται το ίδιο όνειρο κάθε βράδυ. Αν και διστακτικοί και φοβισμένοι από αυτήν την παράξενη σύμπτωση, αποφασίζουν να αναβιώσουν το όνειρό τους στο φως της ημέρας.

Γεννιέται ο έρωτας σε ένα σφαγείο; Ζωώδες και ανθρώπινο, ομορφιά και γκροτέσκ δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό παραμύθι με ελάφια και δύο μοναχικές ψυχές που συναντιούνται κάθε βράδυ κυριολεκτικά στα όνειρά τους. Μια απρόβλεπτη ερωτική ιστορία που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις, μια κινηματογραφική εμπειρία που συνεχίζεται ακόμη κι όταν έχουν πέσει οι τίτλοι τέλους.

Δείτε το τρέιλερ:

Πολυξένη

Δράμα εποχής της Δώρας Μασκλαβάνου με την Κάτια Γκουλιώνη. Το 1957 ένα ζευγάρι ευκατάστατων Κωνσταντινουπολιτών υιοθετεί ένα μικρό κορίτσι, το οποίο χρόνια αργότερα θα τους κληρονομήσει και θα προσπαθήσει να τα βγάλει πέρα σε ένα εχθρικό και προκατειλημμένο περιβάλλον.

Δραματική 2017 | Έγχρ. | Διάρκεια: 100′

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Δώρα Μασκλαβάνου με τους: Κάτια Γκουλιώνη, Υβόννη Μαλτέζου, Οζγκούρ Εμρέ Γιλντιρίμ, Λυδία Φωτοπούλου.

Δείτε το τρέιλερ:

Coco

Η μεξικανική Ημέρα των Νεκρών εμπνέει το νέο animation της Pixar. Για χρόνια ολόκληρα η οικογένεια Ριβιέρα στο Μεξικό έχει απαγορεύσει τη μουσική καθώς τη θεωρεί κατάρα. Ο δωδεκάχρονος Μιγκέλ όμως τη λατρεύει και θα φτάσει μέχρι τη Χώρα των Προγόνων ώστε να βρει τον θρυλικό τραγουδιστή προπάππου του και να λύσει την κατάρα της οικογένειάς του.

Animation 2017

Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Aμερικανική ταινία, κατάλληλη για όλες τις ηλικίες
 
Σκηνοθεσία Λι Άνκριτς, Έιντριαν Μολίνα

Δείτε το τρέιλερ:

Χριστούγεννα και Σία

Ο σκηνοθέτης blockbuster επιτυχιών στη Γαλλία, όπως το «Αστερίξ και Οβελίξ: Επιχείρηση Κλεοπάτρα» και το «Γκρρρ!!! Προϊστορικά Εγκλήματα», Αλέν Σαμπά, επιστρέφει με ένα μαγικό, κωμικό φιλμ…στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

Η παραμονή Χριστουγέννων βρίσκεται προ των πυλών, όταν αρχίζει το χάος. Τα 92.000 ξωτικά του Άγιου Βασίλη ξαφνικά σωριάζονται στο έδαφος και αρρωσταίνουν. Όλα ταυτόχρονα!

Το χτύπημα είναι μεγάλο. Τώρα, ποιος θα φτιάξει τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά του κόσμου; Ο Άγιος Βασίλης δεν έχει άλλη επιλογή, παρά να επισκεφτεί τη Γη μαζί με τους ταράνδους του, ώστε να βρει τη λύση. Μόλις φτάνει εκεί, όμως, θα χρειαστεί βοήθεια για να σώσει τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Santa & Cie

Σκηνοθεσία: Αλέν Σαμπά

Ηθοποιοί: Αλέν Σαμπά, Οντρέι Τοτού, Πιο Μαρμάι, Γκολσιφτέ Φαραχανί, Μπρούνο Σάντσες, Λουϊζ Σαμπά, Νταβίντ Μαρσέ, Γκρεγκουάρ Λουντί.

Σκηνοθετική επιμέλεια μεταγλώττισης: Πέτρος Δαμουλής

Στα Ελληνικά ακούγονται οι: Πάνος Μουζουράκης, Βάσια Λακουμέντα, Γιώργος Σκουφής, Στέφανος Γεωργόπουλος, Στεφανία Φιλιάδη, Δημήτρης Παπαδάτος, Πέτρος Δαμουλής, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Θανάσης Κουρλαμπάς.

Διάρκεια: 101 λεπτά

Είδος ταινίας: Οικογενειακή

Δείτε το τρέιλερ:

Δεν Είμαι η Μαντάμ Μποβαρύ

Κινέζικη κοινωνική δραμεντί με βραβείο καλύτερης ταινίας στο Σαν Σεμπαστιάν. Για να αποκτήσουν ένα διαμέρισμα που παρέχει το κράτος σε νιόπαντρα ζευγάρια, η Λι και ο σύζυγος της παίρνουν ψεύτικο διαζύγιο. Όταν όμως το διαζύγιο βγαίνει, ο άντρας της μετακομίζει στο διαμέρισμα με μια άλλη γυναίκα. Εξαπατημένη από τον πρώην άντρα της, η Λι τα βάζει με το σύστημα δικαιοσύνης.

I Am Not Madam Bovary

Σκηνοθεσία: Ξιάογκανγκ Φενγκ

Ηθοποιοί: Τσένγκπενγκ Ντονγκ, Μπινγμπινγκ Φαν, Γουέι Φαν, Ξιάογκανγκ Φενγκ, Τάο Γκούο.

Είδος: Δράμα, Κωμωδία

Δείτε το τρέιλερ:

The Wonder Kid

Ντοκιμαντέρ του Γιώργου Παντελεάκη για το μποξ. Η ιστορία του 19χρονου πυγμάχου Αλέξη Τσανικίδη, τον οποίο η Διεθνής Ομοσπονδία Πυγμαχίας βάφτισε ως το «παιδί θαύμα» του αθλήματος.

Η σκηνοθεσία, το σενάριο, η φωτογραφία, το μοντάζ και ο ήχος είναι του σκηνοθέτη-ηθοποιού Γιώργου Παντελεάκη.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης