H αμερικανική πρωτεύουσα υποδέχθηκε την Κυριακή αστέρες της μεγάλης και της μικρής οθόνης στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης προς τιμή ενός από τους σημαντικότερους ηθοποιούς των ΗΠΑ: του Μπιλ Μάρεϊ.

Ο πρωταγωνιστής ταινιών όπως «Χαμένοι στη Μετάφραση», «Ghostbusters» και «Η μέρα της Μαρμότας» παρέλαβε το Mark Twain Prize for American Humor, ένα από τα πλέον περίοπτα στην χώρα, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Kennedy Center στην Ουάσιγκτον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο διάσημος ηθοποιός θα το θυμάται για έναν ακόμη λόγο: Η αγαπημένη του ομάδα, οι Cubs του Σικάγο προκρίθηκαν στη World Series, τον τελικό της μεγάλης κατηγορίας στο μπέιζμπολ.

«Νιώθω χαμένος κι έχω την αίσθηση ότι βρίσκομαι μέσα σε έναν κυκλώνα» δήλωσε ο 66χρονος κωμικός, που φόραγε ένα παπιγιόν σε έντονο μπλε χρώμα, το χρώμα της ομάδας του, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο και σμόκιν.

Στο πλευρό του Μπιλ Μάρεϊ βρίσκονταν οι ηθοποιοί Αζίζ Ανσάρι, Μπιλ Χάντερ ο πρώην παρουσιαστής Ντέιβιντ Λέτερμαν και ο Τζίμι Κίμελ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Μάρεϊ ευχαρίστησε τον αδελφό του Μπράιαν, που είναι «ο μοναδικός λόγος για τον οποίο βρίσκομαι εδώ» όπως είπε καθώς τον είχε παρακινήσει να ξεκινήσει την καριέρα του στην θεατρική σκηνή του Σικάγο προτού γίνει ευρέως γνωστός με τα σκετς του στο Saturday Night Live.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης