Από τη μικρή μας ηλικία θυμόμαστε τους κλόουν ως κάτι αστείο και διασκεδαστικό μεν αλλά και αρκετά τρομακτικό για την παιδική ηλικία πολλών που έχει μείνει ως φοβία και ψυχικό τραύμα στην ενήλικη πλέον ιδιοσυγκρασία τους.

Ίσως να φταίει το πόσο ‘creepy’ ένιωθαν μικροί τις υπερβολικές χαρές ενός διασκεδαστή που δεν μπορούσες να διακρίνεις τη φυσιογνωμία του πίσω από τόσο μέικαπ και παρδαλά χρώματα ενώ ο κινηματογράφος και η τηλεόραση συνέβαλαν στην παραπάνω φοβία, έχοντας προσφέρει ορισμένα αποτελεσματικά δείγματα με το “It” του Stephen King ή τον κλόουν από την προηγούμενη 4η σεζόν του “American Horror Story”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πως θα ήταν όμως αν εσύ ο ίδιος άρχιζες να μεταμορφώνεσαι ξαφνικά σε ένα φρικαλέο κλόουν και πόσο ανατριχιαστικά μπορεί να αποτυπωθεί αυτό χωρίς να καταλήγει γελοίο; Η Dimension Films (“Scream”, “Hellraiser”, “It Follows”, “Sin City”) μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο εγχώριο τρέιλερ για το “Clown” που δίνει την απάντηση!

Το “Clown” είχε ήδη κυκλοφορήσει από το 2014 στην Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιαπωνία και άλλες χώρες και μόλις τώρα έφτασε και στην Αμερική, όπου θα προβληθεί σε περιορισμένη διανομή. Η υπόθεση του αφορά έναν στοργικό πατέρα, ο οποίος θα φορέσει μια στολή κλόουν και μακιγιάζ για να διασκεδάσει τον γιο του στα έκτα του γενέθλια, ανακαλύπτοντας αργότερα πως το κοστούμι, μαζί με την κόκκινη μύτη και την περούκα.. είναι αδύνατον να βγουν. Καθώς η προσωπικότητα του αλλάζει με φρικιαστικό τρόπο και η οικογένεια του βρίσκεται σε κίνδυνο, ο πατέρας θα πρέπει να κάνει μερικές πολύ ζοφερές επιλογές προκειμένου να σπάσει την κατάρα της δαιμονικής στολής.

Διαβάστε περισσότερα στο Core..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης