Ο δημιουργός του Indiana Jones, George Lucas, δε συμμετείχε στη συγγραφή του σεναρίου της πέμπτης ταινίας με πρωταγωνιστή τον περιπετειώδη αρχαιολόγο.

Ο σεναριογράφος David Koepp, ο οποίος έχει αναλάβει την πέμπτη προσθήκη της κινηματογραφικής σειράς δήλωσε στο Collider πως δεν δουλεύει μαζί με τον Lucas. «Δεν εμπλέκεται, απ’ όσο γνωρίζω. Δεν έχω καμία επικοινωνία μαζί του» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι μια αξιοσημείωτη αποχώρηση από το κινηματογραφικό franchise, καθώς ο Lucas βοήθησε να δημιουργηθούν και οι τέσσερις προηγούμενες περιπέτειες του εμβληματικού καθηγητή αρχαιολογίας.

Ο σκηνοθέτης Steven Spielberg και ο πρωταγωνιστής Harrison Ford θα επιστρέψουν για την πέμπτη ταινία του Indy, και μάλιστα όχι μόνο αυτοί: Στο ρόστερ των επιστροφών θα προστεθεί και ο συνθέτης John Williams για να αναλάβει τη μουσική επένδυση του sequel.

Αν και οι πληροφορίες για την ιστορία του Indiana Jones είναι προς το παρόν ελάχιστες, οι θαυμαστές όπως φαίνεται δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τον θάνατο του δημοφιλή ήρωα, μιας και ο ίδιος ο Spielberg υποσχέθηκε να μην τον σκοτώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πέμπτη ταινία έχει οριστεί να κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 19 Ιουλίου 2019.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης