Αν έχεις δει μια ταινία του Statham.. είναι σαν να τις έχει δει όλες αλλά ο Βρετανός action star εξακολουθεί να παραμένει εγγύηση, αν απλά θες να δεις μια καλή κλωτσοπατινάδα για να περνάει η ώρα.

Πρωταγωνιστώντας συνήθως σε αυτόνομες ταινίες και εξαιρώντας την τριλογία “Transporter” ή τα δύο “Crank”, φέτος θα επανέλθει με το sequel του προ πενταετίας “The Mechanic” που είχε αποτελέσει remake στην ομότιτλη ταινία του 1972 με τον Charles Bronson.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο “Mechanic: Resurrection”, ο Statham επιστρέφει ως Arthur Bishop, ένας επαγγελματίας δολοφόνος, ειδικός στο να κατασκευάζει τις αποστολές του ως ατυχήματα, αυτοκτονίες ή κλοπές. Αυτή τη φορά, οι δόλιες ενέργειες μιας πονηρής μα συνάμα όμορφης γυναίκας, θα τον αναγκάσουν να επιστρέψει στη ζωή που άφησε πίσω και να θέσει ξανά τον εαυτό του σε κίνδυνο, προσπαθώντας να ολοκληρώσει μια ακατόρθωτη λίστα δολοφονιών, των πιο επικίνδυνων ανθρώπων στον κόσμο.

Στη σκηνοθεσία, τη σκυτάλη από τον Simon West (“Expendables 2”, “Con Air”) παραλαμβάνει ο Dennis Gansel (“Το Κύμα”, “We Are the Night”) με τα γυρίσματα να έχουν πραγματοποιηθεί στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Δίπλα στον Jason Statham, οι Tommy Lee Jones, Jessica Alba και Michelle Yeoh.

Το “Mechanic: Resurrection” θα κυκλοφορήσει 26 Αυγούστου στην Αμερική, σε παραγωγή της Millennium Films (“Olympus Has Fallen”, “Expendables”) και διανομή της Summit Entertainment. Στα μέρη μας από τις 25 Αυγούστου, σε διανομή της Odeon.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το πρώτο τρέιλερ και το πόστερ της ταινίας στο Coremag.gr!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης