Ο σκηνοθέτης του νέου θρίλερ «Ο χιονάνθρωπος» δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η ταινία του πήρε αρνητικές κριτικές. Η διασκευή του Τόμας Άλφρεντσον για τη νουβέλα του Νορβηγού συγγραφέα Γιου Νέσμπo έλαβε αρνητική κριτική με το που βγήκε στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου στις 13 Οκτωβρίου.

Απαντώντας στην κριτική ο σκηνοθέτης είπε ότι η ταινία έχει μεγάλα κενά στην ιστορία γιατί δεν είχε τον χρόνο να κινηματογραφήσει όλα όσα είχε οραματιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο χρόνος των γυρισμάτων μας στη Νορβηγία ήταν πολύ μικρός. Δεν είχαμε όλη την ιστορία και όταν αρχίσαμε να κάνουμε το μοντάζ ανακαλύψαμε ότι μας λείπουν πολλά κομμάτια», είπε στο νορβηγικό τηλεοπτικό δίκτυο NRK.

«Είναι σαν να φτιάχνεις ένα μεγάλο παζλ και λίγα κομμάτια να λείπουν, ώστε να μην μπορείς να δεις ολόκληρη την εικόνα», τόνισε, υποστηρίζοντας όμως τους παραγωγούς της ταινίας λέγοντας ότι «συνέβη ξαφνικά, ξαφνικά είδαμε ότι είχαμε τα χρήματα και μπορούσαμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα στο Λονδίνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία από τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε η ταινία ήταν ότι είχε λάθος τοπία.

«Δεν είναι ένα ντοκιμαντέρ για τα τοπία της Νορβηγίας», υποστήριξε. «Ήθελα να κάνω ένα θρίλερ. Επομένως αν και γεωγραφικά μπορεί να μην είναι όλα σωστά, δεν παρουσιάζω σκουπίδια».

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης