Διέψευσε, για μία ακόμα φορά, τις κατηγορίες για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Φράνκο. Ο σταρ του Χόλιγουντ καλεσμένος στην εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ, δήλωσε ότι τα πράγματα που διάβασε στο twitter δεν είναι ακριβή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κατηγορίες ενάντια στον Τζέιμς Φράνκο πυροδοτήθηκαν μετά την εμφάνισή του στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών, όπου μάλιστα τιμήθηκε με το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ για το ρόλο του στην ταινία «The Disaster Artist».

Στην απονομή ο Φράνκο εμφανίστηκε φορώντας καρφίτσα της πρωτοβουλίας Time’s Up κατά της σεξουαλικής βίας και υπέρ της ισότητας των φύλων.

Η ηθοποιός Βάιολετ Πέιλι ισχυρίστηκε στο Twitter ότι ο Φράνκο έσπρωξε το κεφάλι της στον καβάλο του μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Μία άλλη ηθοποιός, η Άλι Σίντι, έγραψε επίσης στο Twitter ότι ο Φράνκο είναι ο λόγος για τον οποίο εγκατέλειψε τη βιομηχανία κινηματογράφου αλλά μετά διέγραψε το tweet και τέλος η παραγωγός Τίδερ Κάπλαν ισχυρίστηκε ότι υπέγραψε ένα συμβόλαιο για γυμνό σε ταινία του Φράνκο που είχε καταχρηστικούς όρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης