Καθόλου, μα καθόλου ευχαριστημένη δεν ήταν η Ντόνια Φιορεντίνο με το Όσκαρ Καλύτερου Ανδρικού ρόλου με το οποίο τιμήθηκε το βράδυ της Κυριακής ο πρώην σύζυγός της, Γκάρι Όλντμαν.

«Συγχαρητήρια, Γκάρι και συγχαρητήρια στην Ακαδημία που τίμησε όχι έναν αλλά δύο άντρες, που έχουν βιαιοπραγήσε, με Όσκαρ» είπε η Φιορεντίνο στο TMZ, αναφερόμενη προφανώς και στο Όσκαρ το οποίο έλαβε ο Κόμπι Μπράιαντ που είχε μηνυθεί για σεξουαλική επίθεση το 2003. «Νόμιζα ότι είχαμε εξελιχθεί. Τι συνέβη στο κίνημα #MeToo;» συνέχισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ντόνια, η οποία ήταν από το 1997 έως το 2001 παντρεμένη με τον σταρ του «Darkest Hour», τον κατηγόρησε το 2001 ότι ασκούσε ψυχολογική και σωματική βία πάνω της κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Υποστήριξε ότι, μια φορά, την χτύπησε με ένα τηλέφωνο. Ο Γκάρι αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της, λέγοντας ότι τσακώνονταν για το τηλέφωνο και κατά λάθος την χτύπησε, όταν σταμάτησε να το κρατάει σφιχτά. Δεν έγινε μήνυση και, τελικά, ο δικαστής έδωσε την κηδεμονία των δύο παιδιών τους στον Όλντμαν. Η Φιορεντίνο ήταν η δεύτερη σύζυγος του Γκάρι Όλντμαν και, σήμερα, ο σταρ του «Χάρι Πότερ» ζει με την πέμπτη σύζυγό του, την Ζιζέλ Σμιντ.

Όσον αφορά τον Κόμπι Μπράιαντ, ο σταρ του NBA κατηγορήθηκε ότι βίασε μια γυναίκα το 2003. Απαγγέλθηκε εναντίον του κατηγορία, δικάστηκε, αλλά το κατηγορητήριο κατέπεσε όταν το υποτιθέμενο θύμα αρνήθηκε να συνεργαστεί στο δικαστήριο. Ειπώθηκε ότι οι αντίδικοι κατέληξαν σε συμβιβασμό ύψους 5 εκατομμυρίων αλλά ο Κόμπι Μπράιαντ αρνήθηκε ότι έδωσε, ποτέ, αυτά τα χρήματα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης