Πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 για τον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος», που υπόσχεται να συντροφεύει τα καλοκαιρινά βράδια μας με ταινίες πρώτης προβολής, αλλά και παλιότερες αγαπημένες, όλες υψηλής ποιότητας. Από ταινίες δράσης, κοινωνικές και αισθηματικές μέχρι κωμωδίες και κινούμενα σχέδια.

Υποδεχόμενος για τη νέα σεζόν τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, θα προβάλει σήμερα Παρασκευή 13 και αύριο Σάββατο 14 Μαΐου, στις 20.15 με ελεύθερη είσοδο, την Αμερικανική ταινία «Ο Κος Πίμποντι και ο Σέρμαν» κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, σε σκηνοθεσία Ρομπ Μίνκοφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Αμαρουσίου το εισιτήριο διατηρείται για 10η συνεχή χρονιά στο ίδιο χαμηλό επίπεδο των 5 ευρώ, με στόχο ο καθένας να μπορεί να απολαύσει τις ταινίες της αρεσκείας του και να περάσει ευχάριστα τα καλοκαιρινά βράδια του.

Επίσης, έχει ληφθεί ειδική μέριμνα για τα ΑμεΑ, τους ανέργους, τους δικαιούχους του ΟΑΕΔ, τους μαθητές, φοιτητές και τους στρατευμένους για τους οποίους η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 3 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία της έναρξης της νέας κινηματογραφικής σεζόν σημειώνει:

«Θέλουμε ο Δημοτικός Κινηματογράφος να παραμείνει μία δημοφιλή και προσιτή πρόταση ψυχαγωγίας για όλους. Γι’ αυτό και δεν διαφοροποιούμε στο ελάχιστο την ήδη χαμηλή τιμή του εισιτηρίου, εφαρμόζοντας σταθερά την ίδια κοινωνική πολιτική.

Θέλουμε όλοι ανεξαιρέτως οι συμπολίτες μας με τις συντροφιές τους να απολαύσουν και το φετινό καλοκαίρι στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας, στο όμορφο και δροσερό στέκι της πόλη μας, στο Δημοτικό Κινηματογράφο μας.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης