Ανακοινώθηκε η επίσημη κινηματογραφική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ “Στα Όρια της Πίστης”. Ο κινηματογράφος “Φαργκάνη Art” ανοίγει τις αίθουσες του προς το κοινό από τις 01/06 έως τις 07/06 καθώς η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη 1 Ιουνίου στον κινηματογράφο Φαργκάνη Art (Αγίου Παντελεήμονος 10, Θεσσαλονίκη) στις 19:00 μ.μ..

Λίγα λόγια για το κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα όρια της Πίστης, μια μάχη μεταξύ του δαίμονα και του Θεού μέσα στον άνθρωπο. Η αναζήτηση του Θεού είναι κάτι που βασανίζει όλους τους ανθρώπους. Το αιώνιο ερώτημα “Υπάρχει Θεός ή Όχι” είναι δύσκολο να απαντηθεί. Δύσκολο για όσους πιστεύουν και ακόμα πιο δύσκολο για αυτούς που δεν πιστεύουν. Σε όλο το σύμπαν υπάρχουν δύο πλευρές… Δύο πλευρές που από αυτές πηγάζει η γέννηση… Το καλό και το κακό… όλοι μας έχουμε μέσα μας αυτά τα δύο… Κάποιοι όμως μπόρεσαν και κέρδισαν την μια πλευρά… Ο μέγιστος των Ελλήνων, Αλέξανδρος νίκησε το δαίμονα μέσα του… Ο Χριστός από την άλλη θυσιάστηκε για να κερδίσει το καλό… Η ιστορία του καλού και του κακού είναι η ιστορία της ανθρωπότητας και όπως κάθε ιστορία, έτσι και αυτή είναι καταγεγραμμένη και ήταν φυλαγμένη στην βιβλιοθήκη του κόσμου, στην βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας… Πάνω σε αυτή την ιστορία στηρίχτηκε ο κόσμος μας, οι κοινωνίες μας και πάνω από όλα οι άνθρωποι και τα δημιουργηματά τους…

Δείτε το τρέϊλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Πρόδρομος Κοφσανίδης, Βοηθός Σκηνοθέτη: Ιωάννα Δελήπαλτα, Σενάριο/Αρχισυνταξία: Τίνα Δελησταμάτη, Πρωταγωνιστές: Μαρία Τσάνγκ/Μιχαήλ Παπαβασιλείου, Παίζουν: Σταύρος Δοκουζγιάννης, Άνθιμος Κατιρτζόγλου, Αριστοτέλης Κακογεωργίου, Θανάσης Γιαννουπλάκης, Σαράντης Νικιφορίδης, Ντόρα Χαρίσιου, Γρηγόρης Αντώνογλου, Διεύθυνση Φωτογραφίας: Στέλιος Φιλίππου, Εικονοληψία: Αλέξια Θεοδωράκη/Σεμίνα Γκόρη/Μάριος Χαρατζίδης/Βασίλη Χριστοφόρου/Αλέξανδρος Τζιόπανος, Ηχοληψία: Χάρης Σαμαράς/Λευτέρης Γερμανίδης, Ενδυματολογία: Νίκη Βασίλογου, Make Up Artist: Έλενη Λούσιου, Αντωνία Θωΐδου, Decoupage: Ελευθερία Κάρμη, Μοντάζ: History Moments by eoellas, Παραγωγή/Διάθεση: Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων.

Τιμή Εισιτηρίου 5€
Τα εισιτήρια παραλαμβάνονται την ημέρα της προβολής στο ταμείο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης