Ολοένα και περισσότερες εξελίξεις σημειώνονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με την ταινία της Justice League, η οποία θα ενώσει επί της οθόνης θρυλικούς υπερήρωες όπως ο Σούπερμαν, ο Μπάτμαν, η Wonder Woman και ο Φλας.

Οι Warner Bros. και DC Films ανακοίνωσαν ότι τελικώς θα υπάρξει μόνο μία ταινία Justice League,  διαψεύδοντας τις μέχρι τώρα πληροφορίες που μιλούσαν για διλογία ενώ κυκλοφόρησαν το επίσημο λογότυπο και τη σύνοψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθετημένη από τον Zack Snyder, η ταινία σηματοδοτεί το ντεμπούτο της «Justice League» στη μεγάλη οθόνη, περιλαμβάνοντας ένα λαμπρό καστ αστέρων, ανάμεσα στους οποίους ο Ben Affleck (Μπάτμαν), ο Henry Cavill (Σούπερμαν), η Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash) και ο Ray Fisher (Cyborg).

Η ταινία θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2017 στις ΗΠΑ.

Η σύνοψη

Έχοντας αποκατασταθεί η πίστη του στην ανθρωπότητα, και εμπνευσμένος από την αυτοθυσία του Superman, o Bruce Wayne επιστρατεύει τη νέα του σύμμαχο, Diana Prince, για να αντιμετωπίσουν έναν ακόμα μεγαλύτερο εχθρό. Μαζί, ο Batman και η Wonder Woman προσπαθούν να βρουν και να στρατολογήσουν μια ομάδα από μετα-ανθρώπους ώστε να αντισταθούν στην απειλή. Αλλά, παρά το σχηματισμό αυτής της πρωτοφανούς ομάδας από ήρωες -τους Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg και The Flash- φαίνεται πως είναι πολύ αργά για να σωθεί ο πλανήτης από μια επίθεση καταστροφικών διαστάσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το λογότυπο της ταινίας:

Η πρώτη εμφάνιση της ομάδας υπερηρώων στα κόμικ της DC:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης