Συνέντευξη στη Σπυριδωνία Κρανιώτη

Κάμερα – Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχει έλλειμμα έμπνευσης στην πολιτική και στην ιδεολογία. Εγώ δεν καταλαβαίνω ποιοι είναι οι προοδευτικοί θέλω να δω την προοδευτικότητα στο καθημερινό βίωμα… Δεν αγαπώ την ελπίδα, πιστεύω πως η ελπίδα είναι μια κακιά μάγισσα που μας περιμένει στη γωνία και μας κάνει να την πιστεύουμε για να μην δημιουργούμε… Δεν πιστεύω στο ελπίζω γιατί κάπου με το ελπίζω πήζω…» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ζουγανέλης στο zougla.gr με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του CD με τίτλο «Αλλιώς τα έβλεπα» καθώς και την εφετινή του θεατρική παρουσία στο θέατρο Ζίνα στο «Παράξενο Ζευγάρι» του Νηλ Σάιμον σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης τόνισε τις ιδιαιτερότητες του έργου και του ρόλου του και υπογράμμισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι για μένα ευτυχής συγκυρία διότι συνεργάζομαι με έναν φίλο μου τον οποίο θαυμάζω τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και μια παρέα ηθοποιών που ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλο…»

«Μέσα στην πολυπραγμοσύνη έχω κάνει ένα CD το οποίο δούλεψα όταν δεν ήμουν στο θέατρο, με τίτλο «Αλλιώς τα έβλεπα», επειδή νιώθω ότι ο κόσμος έχει την ανάγκη να μπαίνει σε μια διαδικασία να επικοινωνεί, να χαμογελάει να μην συνθλίβεται και προσπαθώ να γελάσει και να συγκινηθεί… Ελπίζω να μην είναι επικαιρικό αλλά επίκαιρο και να μην σταματήσει να υπάρχει…Δεν είμαι από τα παιδάκια που παίζανε εύκολα γενικά οι άλλοι ούτε τα ραδιόφωνα με παίζουνε… Ίσως να μην μπορούν να συνδυάσουν την πολύ υποστασία μου και αυτό βέβαια είναι ανθρώπινο…» επεσήμανε ο καταξιωμένος ηθοποιός και μουσικός.

Επιπλέον ανέφερε: «Αλλιώς τα έβλεπα» – Εμμέσως βγάζω και την προσωπική φθορά, έχασα την αθωότητα μου τον καλώς εννοούμενο αυθορμητισμό μου νιώθω ότι χάνω την παιδικότητα μου γιατί κρατιέμαι σκέφτομαι τι θα πει ο άλλος. Με ενοχλεί όταν παίρνεις θέση να σε βρίζουν, όταν δεν παίρνεις θέση να σε βρίζουν όταν λες την αλήθεια να σε βρίζουν ακόμη περισσότερο….

«Έχω αιχμές απέναντι στην κοινωνία στη ζωή στην καθημερινότητα στην εξουσία…Η επανάληψη είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στη ζωή μας δεν μου αρέσει η ρουτίνα στα νέα ζευγάρια εύχομαι να μην ρουτινιάσουν ποτέ και να είναι εμπνευσμένα έτσι μόνο πάει η ζωή μπροστά! Το σήμερα είναι ήδη το αύριο του χθες»

Δείτε τη συνέντευξη:


«Αλλάζεις» – Δείτε το βίντεο:

«Παγκοσμιοποίηση» – Δείτε το βίντεο:

«Απρογραμμάτιστος» – Δείτε το βίντεο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης