Συνέντευξη: Σωτήρης Σκουλούδης
Εικονολήπτης: Νίκος Χριστοφάκης
Επιμέλεια: Σπυριδωνία Κρανιώτη
Μεταφράστρια: Λοριέλλα Γούδα

H  ταλαντούχα ηθοποιός Ιταλικής καταγωγής Sandra Casa πρωταγωνιστεί στην ταινία «Dream of a Shadow» αυστραλιανής παραγωγής, για την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ταινία συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου και καταπιάνεται με το νέο κύμα μετανάστευσης Ελλήνων στην Αυστραλία λόγω της κρίσης, αποτυπώνοντας τις εμπειρίες τους μέσα απο την ιστορία του Σπύρου, ο οποίος αφήνει πίσω του οικογένεια, φίλους και την κοπέλα του.

Η Sandra Casa μίλησε στο zougla.gr για τις ιδιαιτερότητες  της ταινίας και του ρόλου της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν διάβασα το σενάριο σκέφτηκα “Ωχ Θεέ μου, μπορώ πραγματικά να τον παίξω αυτόν τον ρόλο”, και ένιωσα κάτι επειδή μου θύμισε τον παππού μου, από τη Σικελία, ο οποίος είχε μεταναστεύσει με τα παιδιά του στην Αυστραλία και είχε αρχίσει έτσι μια καινούρια ζωή», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Επιπλέον τόνισε:«Γνωρίζω πολύ καλά την ελληνική κουλτούρα επειδή μεγάλωσα με Έλληνες. Μάλιστα, η ελληνική κουλτούρα μοιάζει αρκετά με την ιταλική μου κουλτούρα, και αυτό με έχει βοηθήσει ιδιαίτερα πολύ στην ταινία με έναν τρόπο ώστε να ταυτίζομαι περισσότερο με τον ελληνικό πολιτισμό».

Η ταλαντούχα καλλιτέχνις μίλησε για την φιλόδοξη ταινία που αφορά απανταχού τον Ελληνισμό, αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια καθώς και τι ονειρεύεται για την καλλιτεχνική της διαδρομή.

Δείτε τη συνέντευξη:

Λίγα λόγια την ταινία

Η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Dream of a Shadow» με τους νέο-μετανάστες Έλληνες στη μακρινή Αυστραλία είναι γεγονός. Η πρεμιέρα θα γίνει στη Μελβούρνη στις 13 Οκτωβρίου.

Η Αυστραλιανή παραγωγή καταπιάνεται με το νέο κύμα μετανάστευσης Ελλήνων στην Αυστραλία λόγω της κρίσης, αποτυπώνοντας τις εμπειρίες τους μέσα απο την ιστορία του Σπύρου, ο οποίος αφήνει πίσω του οικογένεια, φίλους και την κοπέλα του.

Δείτε το τρέιλερ:

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Νικήτας Μπάλλας.

Σενάριο: Νικήτας Μπάλλας και Σπύρος Χελιώτης.

Τα γυρίσματα στην Ελλάδα επιμελήθηκε η Μαρίνα Λεοντάρη.

Main Cast: Σπύρος Χελιώτης, Νικήτας Μπάλλας, Ιωάννα Πηλιχού, Γιάννης Αϊβάζης,Sandra Casa, Τόνυ Νικολακόπουλος, Ανθούλα Κατσιματίδη, Σάννυ Χατζηαργύρη, Pepi Monia και ο Adoni Maropis.

Φιλικές συμμετοχές: Βασίλης Παλαιολόγος, Κώστας Αρζόγλου, Nτίνος Καρύδης και η Μαρία Λουίζου Βούρου.

Πληροφορίες:

http://dreamofashadow.com

https://www.facebook.com/DreamOfAShadow/

Synopsis and info in Greek Film Festival program:

http://greekfilmfestival.com.au/

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης