Συνέντευξη στη Σπυριδωνία Κρανιώτη

Κάμερα – Φωτογραφίες: Nίκος Χριστοφάκης

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος είναι αδιαμφισβήτητα ένας καλλιτέχνης, ο οποίος σφράγισε με τη μουσική και τα τραγούδια του τις χρυσές δεκαετίες του ’80 και του ’90. Έπειτα από μακρόχρονη απουσία ο ταλαντούχος καλλιτέχνης επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία με ένα νέο τραγούδι στο οποίο
έγραψε τη μουσική και ερμηνεύει ο ίδιος, ενώ υπογράφει και τους στίχους του τραγουδιού μαζί με τη στενή του συνεργάτιδα και μάνατζερ Χρύσα Δρακοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει κι από τον τίτλο του τραγουδιού, το «Σ’ έχω βάλει στο μάτι» σε παρασύρει με τον ρυθμό του να χορέψεις και να διασκεδάσεις… άλλωστε η διάθεση για χορό και διασκέδαση είναι μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου.

Σε συνέντευξη του στο zougla.gr  ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Όλοι μας νοσταλγούμε περισσότερη τρυφερότητα, αγάπη και επικοινωνία. Οι άνθρωποι πρέπει να βρίσκονται όλοι μαζί να έχουν μια κοινωνική ζωή, – είμαστε σε μια δύσκολη εποχή, σε μια ανηφόρα – μόνο με το συναίσθημα, με την τριβή ο ένας με τον άλλον, θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες…Δεν μπορώ να πω ότι ονειρεύομαι πράγματα αυτό που ουσιαστικά θέλω είναι να προσφέρω όσο μπορώ και να είμαι κοντά στον κόσμο».

Δείτε τη συνέντευξη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος με τη Χρύσα Δρακοπούλου

Δείτε το video clip:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης