Το μόνο σίγουρο είναι, ότι τα γούστα και οι προτιμήσεις είναι τόσες πολλές, όσοι σχεδόν και οι άνθρωποι στον πλανήτη γη. Και αυτό αν μας ρωτάς είναι το λογικό, διότι αν δεν ήταν έτσι τα πράγματα όλοι οι άντρες θα ήθελαν τη Charlize Theron κι εμείς οι υπόλοιπες δε θα είχαμε καμία απολύτως τύχη.

Εκτός βέβαια από τα γούστα, διαφορετικά είναι και τα σημεία που ο κάθε άνθρωπος προσέχει σε έναν άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, ποιο είναι το σημείο πάνω στη γυναικεία εμφάνιση που προσέχουν πρώτα οι άντρες; Όσο λοιπόν και αν σας φανεί παράξενο δεν είναι ούτε το στήθος ούτε τα οπίσθια…

Επειδή κάποιοι αναρωτήθηκαν λοιπόν, μία έρευνα που διεξήχθη σε 6.000 άντρες, με ακριβώς αυτό το ερώτημα, έρχεται να ρίξει φως στα άδυτα του αντρικού μυαλού, και τελικά να μας αποδείξει ότι δεν είναι και τόσο επιφανειακοί όσο νομίζαμε.

Το 38% λοιπόν των ερωτηθέντων, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο ποσοστό, απάντησε ότι πρώτα προσέχει το πρόσωπο μιας γυναίκας, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το στήθος με 18% και στην τρίτη τα πόδια με 10%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οπίσθια συγκέντρωσαν αρκετά χαμηλό ποσοστό, κάνοντας μας να αναρωτιόμαστε: Τελικά αγόρια να συνεχίσουμε τα καθίσματα ή τσάμπα τα κάνουμε;

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης