Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει. Τις απαντήσεις τις επιμελείται η επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών www.andrologia.gr.

Θοδωρής: Καλησπέρα, εδώ και λίγο παραπάνω από έναν χρόνο έχω το μικρόβιο ουρεόπλασμα. Μέχρι σήμερα είναι ανώδυνο κ ασυμπτωματικό εκτός από κάποια κομματάκια σαν ζελέ στο σπέρμα μου να μου θυμίζουν την μόλυνση. Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω κάνει 2 δεκαήμερες θεραπείες με tavanic και από 1 με zithro-due και vibramicyn. Παρ΄ όλα αυτά το μικρόβιο παραμένει. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας πάνω σε αυτό, όπως πχ τι μπορεί να μου προκαλέσει η χρονιότητα του μικροβίου ή αν έχω κάτι άλλο σε σχέση με προστατίτιδα και διαφεύγει των ιατρών, και τι θα προτείνατε ως θεραπεία εσείς γιατί έχω αρχίσει να χάνω την εμπιστοσύνη στον γιατρό μου. Ευχαριστώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγαπητέ,
Δεν μπορώ να απαντήσω στα ερωτήματά σας γιατί από την στιγμή που δεν έχετε συμπτώματα μπορεί και να μην χρειάζεστε θεραπεία.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε και άλλες παραμέτρους.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης