Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει. Τις απαντήσεις τις επιμελείται η επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών www.andrologia.gr.

Θράσος: Γιατρέ μου καλησπέρα. Στις 25/07/2014 παρουσιάστηκαν κάποιες μικρές πληγές κάτω στη βάλανο του πέους μου. Πήγα στο Συγγρού και διέγνωσαν έρπη γεννητικών οργάνων. Ιδιώτης αφροδισιολόγος μου έκανε εξέταση και βγήκε, αντισώματα έρπητος 1 ασθενώς θετικό 1,2 όλα τα άλλα αρνητικά. Επίσης έκανα εξέταση VDRL και βγήκε αρνητική. Κάθε μήνα από τότς μέχρι και τον Ιανουάριο είχα συμπτώματα. Ο δερματολόγος μου ξεκίνησε θεραπεία MME VALTREX(VALACICLOVIR) 2 Χ 2 για πέντε ημέρες επί τρεις μήνες, αρχής γενομένης από 1η Φεβρουαρίου. Ενώ τον Φεβρουάριο δεν είχα συμπτώματα σήμερα 15/3 ξαναεμφανίστηκαν τα συμπτώματα. Τι δεν πάει καλά κατά τη γνώμη σας τη στιγμή που και τον Φεβρουάριο αλλά και τον Μάρτιο έκανα την αγωγή. Σας κούρασα αλλά σας ευχαριστώ για την απάντηση που θα μου δώσετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγαπητέ,

ίσως χρειάζεται επανεκτίμηση γιατί μπορεί να υπάρχει και κάποιου άλλου είδους μικρόβιο όπως π.χ. μύκητες εκτός του ερπητοϊού.

Αυτό σημαίνει και άλλου είδους θεραπεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης