Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει. Τις απαντήσεις επιμελείται η επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, www.andrologia.gr.

Γιατί εμφανίζεται συνεχώς η βαλανοποσθίτιδα;

Μενέλαος: Γεια σας. Θα ήθελα να με βοηθήσετε. Είχα βγάλει στη βάλανο κάτι κόκκινα σημάδια που μερικές φορές οξύνονται και μοιάζουν με σκασίματα, που μάλλον προέρχονται από βακτήρια ή μύκητες και ο γιατρός μου διέγνωσε βαλανοποσθίτιδα και μου χορήγησε μία αλοιφή travocort. Αρχικά υποχώρησαν τα συμπτώματα, ωστόσο εμφανίζονται πολύ συχνά και κάθε φορά χρησιμοποιώ αυτή την αλοιφή για να υποχωρήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναρωτιέμαι μήπως δεν κάνω σωστή θεραπεία και εμφανίζεται η βαλανοποσθίτιδα συνέχεια. Μήπως πρέπει να πάρει και η σύντροφός μου κάτι, μήπως μου την μεταδίδει συνεχώς; Μήπως πρέπει να πάρω αντιβίωση για το συγκεκριμένο πρόβλημα; Διαπίστωσα ότι εμφανίζονται συνήθως όταν πλένομαι με σαμπουάν στην περιοχή ή μετά από αντιβίωση amoxil. Δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο.

Αγαπητέ,

Μάλλον η αγωγή που λαμβάνετε δεν είναι αρκετή με αποτέλεσμα ποτέ να μην υπάρχει πλήρη θεραπεία.
Αναζητήστε την γνώμη ειδικού ώστε να σας δοθεί πιο ολοκληρωμένη θεραπεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης