Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει. Τις απαντήσεις τις επιμελείται η επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών www.andrologia.gr.

Παναγιώτης: Καλημέρα σας είμαι 44 ετών παντρεμένος 18 χρόνια και εδώ και 2 εβδομάδες διαπίστωσα μη ικανοποιητική στύση έως ανύπαρκτη μερικές φορές. Το ίδιο γεγονός είχε συμβεί το καλοκαίρι πριν 3 μήνες περίπου, το απέδωσα σε ψυχολογική πίεση λόγω θεμάτων υγείας των γονιών μου που με ταλαιπώρησαν, ξεπεράστηκε, αλλά τελικά επανεμφανίστηκε. Γυμνάζομαι 4 φορές την εβδομάδα (τρεξιματάκι), προσέχω την διατροφή μου επειδή έχω την τάση να παχύνω ( εδώ και 4 χρόνια έχασα 25 κιλά) αλλά μάλλον δεν τρέφομαι σωστά με τον φόβο μην ξαναπάρω τα κιλά. Πριν 11 χρόνια πέρασα λέμφωμα Hodgkin έλαβα χημειοθεραπεία και ακτινοβολίες χωρίς τότε να επηρεαστεί η στύση μου. Σας κούρασα με το ιστορικό μου, αλλά ίσως σας βοηθήσει για την απάντησή σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγαπητέ,

υπάρχει θεραπεία για την στυτική δυσλειτουργία και εξαρτάται από την φύση του προβλήματος. Αφού γίνει ένας απλός έλεγχος που αφορά την αγγείωση του πέους τότε εκτιμούμε τις επιλογές που υπάρχουν. Η θεραπεία είναι απλή και με πολύ καλά και γρήγορα αποτελέσματα.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης