Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει. Τις απαντήσεις τις επιμελείται η επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών www.andrologia.gr.

Καλησπέρα λέγομαι Νίνα και είμαι 21 χρονών έχω σχέση εδώ και 2 μήνες και κάτι μέρες. Τα πάμε καλά με τo αγόρι μου απλά πολλές φορές αρχίζω να αναρωτιέμαι αν πάει κάτι στραβά στο κρεβάτι μας! Αυτό το λέω γιατί ενώ στην αρχή κάναμε σεξ με μουσική κ άλλες φορές βέβαια δεν βάζαμε τώρα πια πάνω κάτω ένα μήνα με ζήτησε να κάνουμε σεξ βλέποντας ταινία πορνό! Και από τότε κάθε φορά που κάνουμε σεξ πάντα βάζει να παίζονται από πίσω τέτοιες ταινίες! Εμένα προσωπικά πλέον αρχίζει να με κουράζει νιώθω ότι πραγματικά δεν κάνω καλό σεξ και με γεμίζει ανασφάλειες μήπως με βαρέθηκε..μήπως δεν κάνω κάτι σωστά γιατί όσο νά ‘ναι είναι κ το δεύτερο αγόρι στη ζωή μου! Όταν άνοιξα τη συζήτηση δίστασα να πω ότι με πειράζει γιατί με είπε δεν νομίζω να είναι κάτι κακό που βάζουμε τέτοιες ταινίες συνέχεια! Εγώ πιστεύω πως πρέπει να το πω και δεν ξέρω πως να του το φέρω χωρίς να προσβάλλω ότι δεν κάνει καλό σεξ κτλ..Πολλές φορές σκέφτηκα πως στην αρχή που βάζαμε μουσική κάναμε καλύτερο σεξ και τώρα ποια όχι τόσο καλό από τη στιγμή που βάζει αυτές τις ταινίες! Και πιστεύω κάνω τα πάντα να τον ικανοποιήσω, πχ βάζω σέξι εσώρουχα μπας και σταματήσει αλλά και πάλι τίποτα… απογοητεύομαι συνέχεια, τι να κάνω;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγαπητή,
το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η συζήτηση χωρίς ταμπού και πλήρως απελευθερωμένα για να καταλάβετε γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό και ποιες είναι οι ανάγκες του καθενός.

Eυχαριστούμε για την επικοινωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης