ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κινούμενη άμμο θυμίζει το πολιτικό σκηνικό με τα κομματικά επιτελεία να ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μάχη της 20ης Σεπτέμβρη και τους πολίτες που έχουν επωμιστεί τα βάρη των Μνημονίων να αλλάζουν «στρατόπεδα» με αποτέλεσμα το τοπίο να παραμένει θολό.


Η ψήφος σας είναι καταλυτική, καθώς οι έρευνες της «Ζούγκλας» έχουν αποδείξει πολλάκις ότι προσεγγίζουν τις πραγματικές τάσεις του εκλογικού σώματος
Η αιμορραγία του ΣΥΡΙΖΑ προς τη Λαϊκή Ενότητα θεωρείται δεδομένη, ενώ στα στρατηγεία των κομμάτων, τα οποία καταρτίζουν τις λίστες των υποψήφιων, επικρατεί προεκλογικός πυρετός με στόχο τη συσπείρωση των ψηφοφόρων.

Μέσα σε κλίμα έντονης πόλωσης, το zougla.gr ανοίγει εκ νέου την κάλπη για τη δεύτερη κυλιόμενη διαδικτυακή ψηφοφορία, καθώς όσο περνούν οι μέρες και το εκλογικό σώμα, παρακολουθώντας τις εξελίξεις, διαμορφώνει την τελική του γνώμη εν όψει των εκλογών, θα εξαχθούν ακόμη πιο ασφαλή συμπεράσματα για το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το βράδυ της Δευτέρας, οι πολίτες καλούνται να εκφράσουν την πρόθεση ψήφου στη μεγάλη ψηφοφορία της «Ζούγκλας».

Η ψήφος σας είναι καταλυτική, καθώς οι έρευνες της «Ζούγκλας» έχουν αποδείξει πολλάκις ότι προσεγγίζουν τις πραγματικές τάσεις του εκλογικού σώματος. Να θυμίσουμε ότι η διαδικτυακή μας ψηφοφορία, πριν από τις εκλογές, ήταν η μόνη που αποτύπωνε τη μεγάλη διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, τη στιγμή που κάποιοι έδιναν κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ πρώτου-δεύτερου.

H ηλεκτρονική μας εφημερίδα απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου άνω των 18 ετών για συμμετοχή στη νέα διαδικτυακή ψηφοφορία. Για την καλύτερη στάθμιση του δείγματος και της εξαγωγής ακόμη πιο σαφούς και αξιόπιστου αποτελέσματος παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την ψήφο σας και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail), ώστε να λάβετε αυτόματα απαντητικό αίτημα του zougla.gr.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα σταθμιστούν σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές από την ειδική ομάδα επιστημόνων με την οποία συνεργάζεται το zougla.gr.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης