Ξεσπούν κάτοικοι του Καματερού οι οποίοι παραμένουν χωρίς ρεύμα από το μεσημέρι της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας.

Όπως ισχυρίζονται σε τηλεφωνική τους επικοινωνία με το zougla.gr, δεν έχουν λάβει καμία ενημέρωση για το πότε θα επιστρέψει το ηλεκτρικό ρεύμα στα σπίτια τους, κάνοντας λόγο για προκλητική αδιαφορία της ΔΕΔΔΗΕ. «Έχω τη μητέρα μου με οξυγόνο» αναφέρει ο ένας από τους καταγγέλλοντες, προσθέτοντας: «Όπου και να κάλεσα, τίποτα. Όλα είναι νεκρά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πληρώνω τους λογαριασμούς και τα “χαράτσια” και έχω απαιτήσεις» αναφέρει γεμάτη οργή μια γυναίκα, μητέρα δύο μικρών παιδιών, που δεν έχει ρεύμα στο σπίτι της, συμπληρώνοντας και αυτή ότι «δεν υπάρχει ένας αρμόδιος να μας ενημερώσει».

Το Καματερό ήταν μια από τις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το κέντρο επιχειρήσεων δέχτηκε 850 κλήσεις, κυρίως από Πειραιά, Νίκαια, Κερατσίνι, Καματερό, Πέραμα, Δραπετσώνα, Μενίδι, Περιστέρι και Ίλιον, για αντλήσεις υδάτων, καθώς και απομακρύνσεις αντικειμένων ή κοπές δέντρων. Συνολικά 85 συνεργεία με 250 πυροσβέστες επιχειρούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας – Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:
Χάος από την κακοκαιρία, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014, 17:14

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης