Πιστός στη γραμμή της προεκλογικής εκστρατείας μέσω των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα για την αξιολόγηση του προγράμματος και την απελευθέρωση της δόσης των 2 δισεκατομμυρίων.

Ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ βρίσκεται διαρκώς σε συσκέψεις με τους συνεργάτες του ενόψει της ερχόμενης Παρασκευής οπότε και θα εισαχθεί το πολυνομοσχέδιο στην Ολομέλεια της Βουλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σκληρό αντιπολιτευτικό ροκ μπήκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας για «σημεία και τέρατα» του πολυνομοσχεδίου.

«Από πού να αρχίσει κανείς» αναρωτήθηκε ο κ. Μητσοτάκης και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είπε μετά από εννέα μήνες στο τιμόνι της χώρας «μαθαίνει σιγά-σιγά την παλιά συνταγή της αριστεράς που δεν είναι άλλη από τη φορολόγηση».

Μετά από πέντε χρόνια κρίσης, συμπλήρωσε η ελληνική οικονομία δεν μπορεί να δώσει περισσότερους φόρους και την παρομοίασε με αγελάδα που δεν μπορεί να βγάλει περισσότερο γάλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ώρα της λυπητερής έφτασε, είπε, μετά από επτά μήνες αποτυχημένες διαπραγμάτευσης. Η μόνη λύση, πρόσθεσε, είναι μία κυβέρνηση που με γνώση και όραμα θα σταθεροποιήσει την οικονομία και θα περιορίσει το μεγάλο και σπάταλο κράτος. «Μόνο έτσι θα ζήσουμε μείωση φορολογικών συντελεστών. Αυτό όλο το εξαγγέλλουν αλλά κανείς δεν το έκανε πράξη. Ας προβληματιστούμε».

Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο το νομό Λακωνίας.

Το πρώτο προεκλογικό του σποτ με μοντέρνα προσέγγιση όπου παρουσιάζεται ο πολιτικός αλλά και ο άνθρωπος παρουσίασε ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας του «Τολμάμε. Αλλάζουμε. Κερδίζουμε» που δηλώνει κατά τους συνεργάτες του το αφήγημα και την προσωπικότητα του υποψηφίου προέδρου της ΝΔ.

Κασσάνδρα, Σκουριές Χαλκιδικής και Πολύγυρο επισκέφθηκε με το τροχόσπιτό του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στις Σκουριές συναντήθηκε με μεταλλωρύχους και κατοίκους. Δήλωσε συγκινημένος από όσα άκουσε και δεσμεύθηκε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να πείσει ότι μεταλλεία χρυσού πρέπει να λειτουργούν .

«Θέλουμε μία Ελλάδα που θα βρίσκει δουλειές και δεν θα διώχνει τους νέους στο εξωτερικό».

Την Τρίτη ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος ταξιδεύει με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου και στενούς του συνεργάτες θα επισκεφτεί το Άγιο Όρος και στη συνέχεια θα πάει στην Καβάλα.

Σε ανάρτησή του στα social media ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι τα μεσάνυχτα θα ανεβάσει το πρώτο του προεκλογικό σποτ.

«Στις 00.00 θα ανεβάσω το πρώτο μου διαδικτυακό σποτ! Ευχαριστώ τα παιδιά που παίζουν, είναι από την ομάδα των εθελοντών μου! Πάμε δυνατά…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης