Οι ελλείψεις και οι κακές συνθήκες διαμονής για τους αθλητές, τους προπονητές και τους συνοδούς στο Ολυμπιακό Χωριό του Ρίο Ντε Τζανέιρο ανάγκασαν την ομάδα μπάσκετ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής να νοικιάσει κρουαζιερόπλοιο!

Το φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μπάσκετ των ανδρών θα φιλοξενηθεί στο κρουαζιερόπλοιο «Silver Cloud», στο λιμάνι του Ρίο, που βρίσκεται κοντά στο Ολυμπιακό χωριό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η απόφαση είναι οριστική. Δεν θα μείνουμε στο Ολυμπιακό χωριό γιατί δεν νιώθουμε πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστούμε για τη διοργάνωση. Οι παίκτες προέρχονται από μία μακρά επαγγελματική σεζόν και θέλουν να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τους φίλους και τις οικογένειες τους», δήλωσε ο Κρεγκ Μίλερ, εκπρόσωπος της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ και συμπλήρωσε:

«Επιπλέον, αντιμετωπίζεις ένα ακόμη θέμα είτε μένεις στο ξενοδοχείο είτε μένεις στο Ολυμπιακό χωριό. Τα κρεβάτια δεν έχουν σχεδιαστεί για ανθρώπους με ύψος 2.13 μέτρων ή περισσότερο. Οι παίκτες προσπαθούν να ανακαλύψουν τρόπους για να κοιμηθούν. Κάποιες φορές έχω δει περιπτώσεις που χρησιμοποιούν τις βαλίτσες ως προέκταση των κρεβατιών ώστε να ακουμπούν τα πόδια τους εκεί».

Η «Team USA» επιλέγει για δεύτερη φορά σε παρόμοια διοργάνωση κρουαζιερόπλοιο για τη διαμονή της! Η πρώτη ήταν το 2004 στους Ολυμπιακούς της Αθήνας, όταν είχε νοικιάσει το «Queen Mary 2»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης