Ο Πανναξιακός με επίσημη επιστολή του προς την ΕΟΠΕ και την CEV ενημέρωσε για την απόφαση του να αποσυρθεί από τη διοργάνωση του Challenge Cup.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα της Νάξου είχε κληρωθεί να αντιμετωπίσει την Yenisei Krasnoyarsk για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης με την ρωσική ομάδα να παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η επιστολή του Πανναξιακού προς την EOPE και την CEV αναφέρει τα εξής:

«Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι η ομάδας μας αποσύρεται από τη διοργάνωση του Challenge Cup 2017.

Δεν θα συμμετάσχουμε στους αγώνες με την Yenisei Krasnoyarsk, καθώς δυστυχώς δεν έχουμε τους οικονομικούς πόρους να πραγματοποιήσουμε το ταξίδι στο Κρασνογιάρσκ, οπότε δεν έχει και νόημα να διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας στη Νάξο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως γνωρίζετε κάναμε μεγάλη προσπάθεια να διεξαχθούν και τα δύο παιχνίδια στη Νάξο, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη της Yenisei και καταθέσαμε δύο φορές το σχετικό αίτημα στην CEV (την πρώτη απευθείας και τη δεύτερη με τη συνδρομή της ΕΟΠΕ, αλλά δεν μας επετράπη να προχωρήσουμε λόγω των αυστηρών κανονισμών των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη από την Yenisei, την ΕΟΠΕ και την CEV για αυτή την εξέλιξη. Θεωρούμαι ότι όλοι είστε ενήμεροι για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας. Ένας από τους βασικούς μας χορηγούς απέσυρε την στήριξη του ξαφνικά πριν από ένα μήνα και παρόλο που προσπαθήσαμε μέχρι σήμερα να βρούμε μια λύση, το κόστος του ταξιδιού ήταν πάνω από τις δυνατότητες μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης