Περήφανος για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και ένιωθε δικαιωμένος μετά τη νέα τεράστια διάκριση της ελληνικής υδατοσφαίρισης και συγκεκριμένα την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών από την Εθνική μας ομάδα, στο Βελιγράδι, μετά τη μεγάλη νίκη στον τελικό επί της Κροατίας.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ δέχθηκε τηλεφωνικά τα συγχαρητήρια του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος του μετέφερε και τα «μπράβο» του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα δεχτεί κάποια στιγμή, σε ημερομηνία που θα προγραμματιστεί σύντομα, τους θριαμβευτές στο γραφείο του για να τους συγχαρεί διά ζώσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος δήλωσε: «Πολλά μπράβο σε αυτήν την ομάδα και τα μέλη της. Έγραψαν ακόμα μια χρυσή σελίδα στη μεγάλη ιστορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι είναι διαχρονικά το καλύτερο ομαδικό άθλημα μακράν και προσφέρει συνεχώς σημαντικές διακρίσεις. Ιδιαίτερα αυτήν την εποχή της κρίσης, τέτοιες επιτυχίες δείχνουν πως η Ελλάδα μπορεί να έχει κύρος, δυναμική, αξιοπρέπεια και να στέκεται ακόμα και στην κορυφή του κόσμου. Η επιτυχία αυτή δεν είναι μόνο αθλητική. Αποκτά ευρύτερο πολιτικό χαρακτήρα, καθώς αποδεικνύει πως οι Έλληνες μπορούν να είναι πρωταγωνιστές και να βγάζουν αστείρευτες δυνάμεις. Συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, στους προπονητές τους και σε αυτούς που είναι κοντά τους και τους συμπαραστέκονται. Επιφυλασσόμαστε να τους αποδώσουμε τις τιμές που πρέπει και τους αρμόζουν. Τους το οφείλουμε για τον τεράστιο άθλο τους. Και κάτι ακόμα: Να παραμείνουν προσγειωμένοι για να προχωρήσουν και να πάνε ακόμα πιο ψηλά και σε επίπεδο ανδρών».

Πηγή: ΚΟΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης