Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλο, είχε η Έλενα Κούβδου, όπου και του ανακοίνωσε την απόφαση της να αποχωρήσει από την Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών, για επαγγελματικούς λόγους.

Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, με αφορμή τη συνάντηση αυτή, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η Έλενα Κούβδου υπήρξε μεγάλη αθλήτρια με πολλές επιτυχίες και μετάλλια στις κορυφαίες διοργανώσεις την τελευταία 10ετία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιστεύω πάντοτε ακράδαντα πως η ποιότητα ενός αθλητή δεν καθορίζεται μόνον από τις αγωνιστικές και αθλητικές του ικανότητες αλλά παράλληλα και από το ήθος.

Στο πρόσωπο της Έλενας συντρέχουν αυτά στο υψηλότερο δυνατό βαθμό, αφού υπήρξε παιδί και αθλήτρια με ήθος και με άριστη συμπεριφορά όλα αυτά τα χρόνια στις Εθνικές μας ομάδες.

Εκτιμώντας το γεγονός αυτό, με στενοχωρεί και ως άνθρωπο αλλά και όλη την ΚΟΕ που έφτασε το τέλος μιας τέτοιας αξιόλογης καριέρας, μιας σπουδαίας αθλήτριας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επειδή όμως τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να φεύγουν και να χάνονται από το χώρο μας, μαζί θα βρούμε τους τρόπους εκείνους ώστε το ταξίδι της στις Εθνικές μας ομάδες, να συνεχιστεί, με έναν άλλο ρόλο πλέον, στο πλαίσιο των γνώσεων και της επιστημονικής της κατάρτισης.

Συνεχίζουμε λοιπόν, μαζί με την Έλενα Κούβδου, σε ένα ρόλο που θα καταλήξουμε στην πορεία και σε συνεργασία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Της εύχομαι ολόψυχα κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στη ζωή της».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης