Ο επικεφαλής της Κίνησης για την «Αναγέννηση» της ελληνικής πυγμαχίας, Χάρης Μαριόλης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Κύριοι της ΕΟΠ επειδή οι κακοπροαίρετοι μας περιμένουν στη γωνία για να παραφράσουν τα γραφόμενα και λεγόμενα των εκπροσώπων μας θέλουμε με απόλυτη σαφήνεια να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

1. Κανείς δεν μέμφεται τους αθλητές και τους Συλλόγους που μόνοι τους προσπαθούν να κρατήσουν την Ελληνική Σημαία με αξιοπρέπεια στο εξωτερικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Συγχαίρουμε κάθε μεμονωμένη προσπάθεια που γίνεται, διότι γνωρίζουμε ότι προέρχεται από το υστέρημα της κάθε οικογένειας και Συλλόγου

3. Χειροκροτούμε και τη νίκη και την ήττα και φυσικά στενοχωριόμαστε όταν αδικούνται οι αθλητές μας στο εξωτερικό. Άλλο τόσο στενοχωριόμαστε και όταν αδικούνται οποιοιδήποτε αθλητές ακόμα και εντός συνόρων

4. Αυτό που εσείς προσπαθείτε να καπηλευθείτε, δηλαδή την ατομική προσπάθεια, και να το βαφτίσετε Εθνική Ομάδα, προφανώς δεν είναι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

5. Την Εθνική Ομάδα την έχετε καταργήσει εδώ και 5-6 χρόνια για να μη χρειαστεί να βρείτε πόρους για να την υποστηρίξετε αλλά και για να μην προσπαθήσετε περισσότερο.

6. Κάθε μέρα που περνάει και ένα ταλέντο απογοητεύεται και ένα ταλέντο χάνεται! Και εσείς αντί να αναλογιστείτε τις ευθύνες σας και να γυρίσετε τον κόσμο ανάποδα βγάζετε δακρύβρεχτες ανακοινώσεις για αδικίες και ψάχνετε τους Γιατρούς και τους Διαιτητές μας να περισώσουν ό,τι μπορούν από την ανικανότητά σας.

Πριν λίγους μήνες με φρέσκια εντολή εσείς εκλεγήκατε, όπως εκλεγήκατε, στο Δ.Σ. της ΕΟΠ. Δεν εξελέγη ούτε ο γιατρός ούτε κανένας διαιτητής. Είναι δική σας ευθύνη να προστατέψετε τους αθλητές. Πότε θα αποφασίσει κάποιος μεγαλοπαράγοντας να πάει ένα ταξίδι σε Διεθνείς αγώνες με αθλητές μας για να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι της ΑΙΒΑ; Ποτέ…. Γιατί απλά δεν σας ενδιαφέρει!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης