Πλούσια σε θέαμα αναμένεται η ιπποδρομιακή συγκέντρωση, σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, που ξεκινά στις 17.00 και απαρτίζεται από έξι αναμετρήσεις. Ίπποι από πρόσφατες αγορές στο εξωτερικό θα κάνουν την επίσημη «πρώτη» τους στο Μαρκόπουλο, με τις διαδρομές στα 1.300 και 1.400 μέτρα να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Παρουσίαση του θεσμού syndication στην 83η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας

Το τριήμερο 15-17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 83η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας, όπου παρουσιάστηκαν περισσότερα από 80 άλογα και βρέθηκαν 3.000 επισκέπτες. Την έκθεση επισκέφθηκαν, για πρώτη φορά, εκπρόσωποι της Ιπποδρομίες ΑΕ. Η ομάδα προώθησης της συνιδιοκτησίας ίππων συμμετείχε στην ημερίδα με θέμα «Το άλογο μας ενώνει», όπου παρουσιάστηκε ο νέος θεσμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κοινό και η τοπική αυτοδιοίκηση της Ανδραβίδας δήλωσαν την πρόθεσή τους να συνδράμουν την Ιπποδρομίες ΑΕ στην προώθηση του syndication. H καινούργια αυτή μορφή ιδιοκτησίας ίππων δίνει στους λάτρεις του σπορ τη δυνατότητα να έχουν μερίδιο ιδιοκτησίας σε ένα άλογο μοιραζόμενοι το συνολικό κόστος με έως και 10 άτομα.

Ιπποδρομιακό στοίχημα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Το ιπποδρομιακό στοίχημα, εκτός από τον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο, διατίθεται και σε περισσότερα από 1.000 επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της προηγούμενης ιπποδρομιακής συγκέντρωσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης