Με τη συμμετοχή σε έναν τριεθνή ομαδικό αγώνα στο Τρέντο της Ιταλίας, θα κορυφωθεί η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών της ενόργανης γυμναστικής, ενόψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ σε περίπου έναν μήνα (25/10-3/11).

Η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τους Λευτέρη Πετρούνια, Βλάση Μάρα, Νίκο Ηλιόπουλο, Νίκο Κρανίτη, Αντώνη Τανταλίδη και Γιώργο Χατζηευσταθίου, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι στην πανίσχυρη Ρωσία και την «οικοδέσποινα» Ιταλία, σε μία διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο (22/9) και θα περιλαμβάνει μόνο το ομαδικό αγώνισμα, χωρίς να υπάρχουν τελικοί οργάνων.

Το τριεθνές τουρνουά του Τρέντο συμφωνήθηκε να διεξαχθεί με το σύστημα «6-5-4», δηλαδή κάθε χώρα έχει δικαίωμα να παρατάξει συνολικά έξι αθλητές, πέντε από τους οποίους θα αγωνιστούν σε κάθε όργανο, με τις τέσσερις καλύτερες βαθμολογίες να λαμβάνονται υπόψην, όπως ακριβώς θα γίνει και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ελληνική αποστολή, που θα αναχωρήσει την Παρασκευή (21/9) για την ιταλική πόλη, συνοδεύουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Δημήτρης Ράφτης, Θεόφιλος Λαλεχός, η φυσικοθεραπεύτρια Ιβάνα Τζούριτς και ο διεθνής κριτής Σταύρος Γαλερός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης