Το Παναθηναϊκό Στάδιο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών και Διεθνούς Ανάπτυξης, Ζαν Μαρκ Ερό, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ελλάδα.

Ο κ. Ερό, που μεταξύ άλλων θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και θα έχει συνομιλίες με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Κοτζιά, ενώ έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ξεναγήθηκε στο Καλλιμάρμαρο από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από το Στάδιο, όπου αναβίωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1896, ο κ. Ερό επισκέφτηκε και την ειδική αίθουσα που φιλοξενεί όλες τις Δάδες και τις Αφίσες των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Γάλλος υπουργός, που πήγε στο Παναθηναϊκό Στάδιο αμέσως μετά το Προεδρικό Μέγαρο και πριν συναντήσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, έμεινε ενθουσιασμένος από την επίσκεψή του, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την μαρμάρινη θέση που γράφει «Πέτρος Κουμπερτέν» και είναι αφιερωμένη στον συμπατριώτη του και αναβιωτή των Ολυμπιακών Αγώνων, Βαρώνο Πιερ ντε Κουμπερτέν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης