Επιστροφή στα ρινγκ του Kick Boxing κάνει ένα από τα πιο λαμπρά ονόματα του αθλήματος, ο Θεσσαλονικιός Βασίλης Κακαρίκος. Έπειτα από απουσία τριών χρόνων, ο «North» κάνει το comeback του με προσήλωση και ωριμότητα όσο ποτέ άλλοτε, σε συνεργασία με τον μάνατζερ του Γιώργο Περγιάλη.

Η συνταγή των δύο ανδρών υπήρξε στο παρελθόν άκρως πετυχημένη με τη συνεργασία τους την περίοδο 2011 – 2015, ενώ οι δύο πλευρές θα πορευθούν μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 30χρονος Βασίλης Κακαρίκος διαθέτοντας ένα εντυπωσιακό παλμαρέ 161 αγώνων, με 145 νίκες στο ενεργητικό του και 69 νοκ άουτ, έχει αγωνιστεί με μεγάλα ονόματα του Kick Boxing όπως τον Ουκρανό πρωταθλητή του ολλανδικού Glory Alim Nabiyev, τον Νεοζηλανδό του ιαπωνικού K-1 MAX Jordan Tai, τον πρωταθλητή του αυστραλέζικου A-1 Laurie Nandex, τον πρωταθλητή του ρωσικού W5 Roman Mailov, τον Ιταλό πρωταθλητή της IFMA και των EFN της Elite Boxing Claudio Amoruso, έχει διεκδικήσει τους παγκόσμιους τίτλους της ISKA, WKF & WBKF και είναι κάτοχος του ευρωπαϊκού τίτλου της WAKO PRO.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Κακαρίκος: «Αισθάνομαι ότι έχω να δώσω ακόμα πολλά στο ρινγκ, προπονούμαι με αγωνιστικούς ρυθμούς και σχεδιάζουμε με τον μάνατζέρ μου Γιώργο Περγιάλη και το προπονητικό μου τιμ τα επόμενά μου βήματα».

Σύντομα θα ανακοινωθεί η διοργάνωση στην οποία θα αγωνιστεί ο Βασίλης «North» Κακαρίκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης