Μετά την καταγγελία ότι προπονητής της πυγμαχίας γρονθοκόπησε πατέρα αθλητή το zougla.gr επικοινώνησε με τον Γιάννη Αϊδινιώτη, ο οποίος σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας φέρεται να βιαιοπράγησε στο προαύλιο του χώρου, όπου διεξάγονταν οι αγώνες.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Παναθηναϊκού πρόκειται για γεγονός που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, το οποίο σκοπεύει να θίξει την προσωπικότητά του και υποκινείται από την ίδια την ομοσπονδία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αναφορικά με το περιστατικό αυτό δε συνέβη ποτέ όπως περιγράφεται. Υπήρχε παλαιότερη διαμάχη με τον συγκεκριμένο πατέρα, ο οποίος είχε ζητήσει μετεγγραφή του γιου του και ο σύλλογος – όπως έχει έννομο συμφέρον – δεν την επέτρεψε στην χρονική περίοδο που την ζήτησε. Ο πατέρας θεώρησε καλό να κυνηγάει και εμένα και τον σύλλογο παρότι ήξερε τα δικαιώματά του και όλο αυτό είναι υποκινούμενο από την ομοσπονδία προκειμένου να με βλάψει. Για το συγκεκριμένο τώρα περιστατικό, έγινε απλά ένας διαπληκτισμός στα πλαίσιο του ότι ο αθλητής πήγε να συμμετάσχει σε αγώνες και ενώ είναι αθλητής του Παναθηναϊκού πήγε με άλλο σύλλογο. Έκανα μία ερώτηση: αφού ο αθλητής είναι δικός μας για ποιο λόγο συμμετέχει με άλλο σύλλογο; Αυτός ο άνθρωπος απαντώντας θεώρησε καλό να μιλήσει άσχημα. Δεν έχει σημασία τώρα τι είπε. Έγινε ένας διαπληκτισμός έντονος. Ένα σπρώξιμο. Μπήκαν οι άνθρωποι στη μέση… Κάτι το οποίο τελείωσε σε δέκα δεύτερα», είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊδινιώτης.

Στην ερώτηση αν ο αθλητής έχει δικαίωμα να κατέβει στους αγώνες με άλλο σύλλογο, απάντησε: «Κανονικά όχι και αυτό ήταν και το ερώτημά μου. Πως παραβρίσκεται εδώ ο δικό μας αθλητής; Πως γίνεται να παίζει με άλλο σύλλογο; Αυτό ήταν το ερώτημα».

Σύμφωνα με τον Γιάννη Αϊδινιώτη ο πατέρας του αθλητή τον έβρισε χυδαία και τον προκάλεσε, ενώ το ίδιο έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Έτσι, ο κ. Αϊδινιώτης αντέδρασε, ωστόσο λόγω του γεγονότος ότι στο σημείο βρίσκονταν πολλοί άνθρωποι δεν συνέβη το περιστατικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εάν υπήρχε ξυλοδαρμός προς αυτόν τον άνθρωπο, που είναι… ανθρωπάκι, υπήρχε περίπτωση αυτό το ανθρωπάκι να ήταν όρθιο και μετά να έμενε στους αγώνες; Μετά έμεινε στους αγώνες, τους παρακολούθησε, δεν πήγε να κάνει μήνυση, δεν έγινε τίποτα. Μετά από τρεις ημέρες και εφόσον η ομοσπονδία μας “πολεμάει” πάρα πολύ επίμονα, βγάλαμε δημοσίευμα για αδικία από την διαιτησία σε αγώνα. Τότε βγήκε και το δημοσίευμα-καταγγελία. Ξέρουμε ότι όλο αυτό το υποκινεί η ομοσπονδία. Ήδη ο δικηγόρος μας είναι σε επικοινωνία με τον πατέρα, ο οποίος έχει μετανιώσει και θέλει μάλιστα να αναιρέσει από ότι μας είπε».

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αϊδινιώτης βρίσκεται στο χώρο της πυγμαχίας εδώ και 40 χρόνια και ποτέ δεν έχει καταγγελθεί κάτι εναντίον του.

Στην ερώτηση από πού ξεκίνησε η κόντρα ο Γιάννης Αϊδινιώτης απάντησε: «Εμείς είχαμε τον γιο του αθλητή και του έχουμε φερθεί πολύ καλά. Ο σύλλογος μας είχε επενδύσει σε αυτόν τον αθλητή. Σε ένα πρωτάθλημα ο συγκεκριμένος αθλητής μας… κρέμασε. Δεν κατέβηκε να παίξει γιατί δεν μπόρεσε να πιάσει τα κιλά του. Αντί ζητήσει ένα συγγνώμη από τον σύλλογο και να αναγνωρίσει το λάθος του, ήρθε με τσαμπουκά ο πατέρας του να ζητήσει μετεγγραφή. Ο σύλλογος διατηρώντας το έννομο δικαίωμα που έχει – όπως λέει και ο αθλητικός νόμος – δεν συναίνεσε στη μετεγγραφή του τον Σεπτέμβριο. Δεν την πήρε τη μετεγγραφή, δεν προσέφυγε ούτε στο ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να την πάρει με δικαστικό τρόπο και θυμήθηκε στα μέσα της χρονιάς που δεν γίνονται μετεγγραφές, υποκινούμενος από την ομοσπονδία. Ξεκίνησε να με κατηγορεί και να με καταγγέλλει για διάφορα πράγματα που δεν υφίστανται προκειμένου να πάρει μετεγγραφή. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν μπορούσε να συμβεί γιατί δεν το επέτρεπε ο νόμος. Δηλαδή εμείς και να θέλαμε να του δώσουμε μετεγγραφή στα μέσα της χρονιάς, δεν γινόταν. Η ομοσπονδία όμως το γνώριζε αυτό πάρα πολύ καλά και όμως τον έβαζε επίτηδες να δημιουργεί πρόβλημα τόσο σε εμένα, όσο και στον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το στόρι. Δεν έχουμε κάτι άλλο με τον άνθρωπο, ούτε αυτός έχει κάτι μαζί μας».

Όσο για τη συνέχεια είπε: «Θα κινηθούμε νομικά. Αν δεν αναιρέσει τις βαριές κατηγορίες οι οποίες θίγουν την προσωπικότητά μου και την υπόληψή μου και με βλάπτουν πάρα πολύ θα κινηθώ με αγωγή εναντίον του».

Πλέον, αναμένουμε τις εξελίξεις για το τι μέλλει γενέσθαι με την συγκεκριμένη καταγγελία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης