Την Τετάρτη (31/5) στο εντυπωσιακό στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης», θα δώσουν το παρών, οι καλύτερες αυτή τη στιγμή αθλήτριες της χώρας στους δρόμους ταχύτητας και στα ψηλά εμπόδια.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου πριν από ένα χρόνο στην ίδια διοργάνωση σημείωσε 13.15 στα 100 μ. εμπ., επίδοση που της έδωσε την δεύτερη θέση στο αγώνισμα. Η έμπειρη αθλήτρια φέτος θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να το συνδυάσει με μια επίδοση κοντά στο 13.00. Η Πεσιρίδου έχει ατομικό ρεκόρ 12.93, ενώ στα «Χανιά 2017» διένυσε την απόσταση σε 13.10.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμμαχος στην προσπάθεια της Πεσιρίδου να πετύχει έναν καλό χρόνο θα είναι η Άνα Πλοτίτσινα (Ουκρανία), που έχει ατομικό ρεκόρ 12.93 και φέτος έτρεξε την απόσταση σε 13.08. Ο συναγωνισμός των δύο θα καθηλώσει τους φίλους του στίβου, που θα παρακολουθήσουν από κοντά τη διοργάνωση. Στην ίδια κούρσα θα πάρουν μέρος η Μαρία Πιννή, με ατομικό ρεκόρ 13.36. Η αθλήτρια θα κάνει στην Φιλοθέη, τον πρώτο της δυνατό αγώνα στη σεζόν. Η νεάνιδα Νεφέλη Ράμμου θα κάτσει στο βατήρα, με στόχο να βελτιώσει το φετινό της 14.18.

Στα 100 μ. των γυναικών η Αντρέα Πουρίκα (Βενεζουέλα) φαίνεται πως θα έχει τον πρώτο λόγο, αφού προέρχεται από καλές εμφανίσεις στον κλειστό στίβο. Η 21χρονη έχει ατομικό ρεκόρ 11.29 και στο ντεμπούτο της στη σεζόν, θα κυνηγήσει μια γρήγορη κούρσα. Με ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία της Γρηγορίας Κεραμιδά, που έχει ατομικό ρεκόρ 11.73, ενώ ξεκίνησε τη χρονιά με 200 μ. (23.82 -3,1) στο διασυλλογικό πρωτάθλημα.

Η Παναγιώτα Βενιέρη με 11.73 ρεκόρ, θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει μια καλή επίδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 18ο filothei Women Gala διοργανώνεται από τον ΑΟ Φιλοθέης, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και την άδεια του ΣΕΓΑΣ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης