Για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις 16, 17, 18 & 19 Φεβρουαρίου, η ομάδα TRIMORE και το TRIMORE Syros Triathlon, έδωσαν το παρόν στη γιορτή του Τριαθλητικού κόσμου, στη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση Τριάθλου, με όλους τους μεγάλους οίκους αθλητικού και όχι μόνο εξοπλισμού , καινοτομίες του χώρου, διάφορα sport events ανά τον κόσμο, ομιλίες σημαινόντων προσώπων του σπορ, extreme δραστηριότητες και δοκιμασίες και πολλά άλλα.

Ο θεσμός που πλέον έχει καθιερωθεί, παρουσιάστηκε στους επισκέπτες μέσα σ’ ένα ξεχωριστό περίπτερο, διπλάσιας έκτασης από εκείνη του 2016, δίνοντας ξεχωριστό χρώμα και ρυθμό στους πλέον των 100.000 επισκέπτες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η TRIMORE, έχοντας στο πλευρό της και με τη μοναδική συμπαράσταση, τον εξωστρεφή Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, την υπερδραστήρια Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ιστορικό Ναυτικό Όμιλο Σύρου, ενεργούν συστηματικά στην καθιέρωση στο νου των αθλητών του σπόρ και επισκεπτών της έκθεσης, ενός Premium Multisport Event που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και μπορεί πλέον -με την αξία του- να αποτελέσει τη συνειδητή επιλογή συμμετοχής ξένων αθλητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο στόχος επετεύχθη, η παρουσία -κατά γενική ομολογία- ήταν εξαιρετική, η προσέλκυση του κόσμου πέραν κάθε προσδοκίας και οι επαφές προώθησης και συνεργασιών πολλές.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τη Σύρο, στις 15, 16, 17 και 18 Ιουνίου, ενώ την Πέμπτη 2. Μαρτίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση Τύπου του event στην Αθήνα.

Διψασμένοι αθλητές (όλων των επιπέδων και ηλικιών), παθιασμένοι εθελοντές, φιλόξενοι κάτοικοι – επαγγελματίες τουρισμού της Σύρου και ενθουσιώδεις επισκέπτες του νησιού, θα καταστήσουν στον καθένα αυτή την εμπειρία.. ανεκτίμητη!

Το όραμα είναι μεγαλόπνοο αλλά συγκεκριμένο και η αποστολή.. είναι ήδη σε πλήρη ανάπτυξη!
   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης