Μπορεί φέτος η Σερένα Ουίλιαμς να νίκησε μόνο στο Γουίμπλεντον κι έτσι να έφτασε, αλλά να μην ξεπέρασε, τη Στέφι Γκραφ σε συνολικούς τίτλους Grand Slam (22) και μπορεί ταυτόχρονα να είδε την Αντζελίκ Κέρμπερ να την ξεπερνά και έτσι να πέφτει στο Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως η Αμερικανίδα τενίστρια δεν το βάζει κάτω και θέτει νέους στόχους για το 2017. Και ανάμεσά τους είναι και πάλι τα μεγάλα τουρνουά, ώστε να διευρύνει το ρεκόρ της.

Βέβαια, το να φτάσει τους 30 τίτλους Grand Slam, που της έθεσε ως προοπτική η δημοσιογράφος σε συνέντευξη που παραχώρησε η Σερένα Ουίλιαμς, της φάνηκε υπερβολικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέτει στόχους πιο προσιτούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι 30 τίτλοι είναι πολλοί», απάντησε με ειλικρίνεια και συνέχισε: «Όμως ο στόχος μου όταν βγαίνω εκεί έξω είναι να τα δίνω όλα και να το χαίρομαι. Ο μόνος τρόπος για να το κάνω αυτό, είναι να νικώ σε κάθε αγώνα που θα δώσω. Δεν βάζω λοιπόν κάποιον αριθμό ως στόχο, αλλά θέλω να νικάω».

 Και αν οι 30 τίτλοι δείχνουν να είναι… άπιαστο όνειρο, οι 24 είναι πολύ πιο κοντά. Με άλλους δύο τίτλους Grand Slam η Σερένα Ουίλιαμς θα φτάσει το ιστορικό ρεκόρ των 24 τίτλων που κατέκτησε στην καριέρα της η θρυλική Μάργκαρετ Κορτ τη δεκαετία του ?60 και στις αρχές της δεκαετίας του `70. Και με άλλον ένα θα την ξεπεράσει και θα γίνει η κορυφαία των κορυφαίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης