Με …Χολιγουντιανή λάμψη ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του κορυφαίου μαχητικού show No Limits «The Vengeance» ,παρουσία του διάσημου ηθοποιού Manu Bennett , τον Crixus από τη σειρά Spartacus, που παρευρέθηκε στο πάνελ ως επίσημος καλεσμένος της διοργανώτριας Γωγώς Μπιτάκου.

Αρχικά η Γωγώ Μπιτάκου ευχαρίστησε τον κ.Bennett που ήρθε στη χώρα μας για πρώτη φορά αποδεχόμενος την πρόσκληση και τόνισε πόσο σημαντική είναι η προβολή που θα έχει χώρα μας αφού μετά τη διοργάνωση αυτό το Σάββατο στο Κατράκειο θα ακολουθήσει οδοιπορικό σε Μύκονο, Πάτμο, Ρόδο,Κρήτη,Σαντορίνη, ενώ και στην Αθήνα θα επισκεφτούν σημαντικά μνημεία μουσεία καλλιτεχνικά δρώμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους σημαντικούς αγώνες που θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το φιλοθεάμων κοινό στο Κατράκειο, με προεξέχουσες τις δυο μάχες για τίτλο No Limits του Γιάννη Μανωλά εναντίον του Ισμαήλ Ελ Μπρουζινί και του Πάνου Κυρίμη εναντίον του Δημήτρη Νερούτσου.

Το λόγο πήρε ο διάσημος ηθοποιός καταπλήσσοντας κοινό και δημοσιογράφους με την απλότητα ,την απαράμιλλη ευγένεια ,την ταπεινότητα και την καλοσύνη που τον χαρακτηρίζει .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δήλωσε πως είναι τιμή του να παρευρίσκεται μεταξύ τόσο σπουδαίων μαχητών που βρίσκονται στη χώρα με τη μεγαλύτερη ιστορία ηρώων και πολεμιστών. Ευχαρίστησε όλους για την ευκαιρία μέσω της πρόσκλησης να γνωρίσει την Ελλάδα.

Σχολίασε επίσης πόσο θαυμάσιο είναι που θα αγωνιστούν οι δυο 9χρονοι μαχητές Άννα Μαρία Τρίφυλλη και Λάμπρος Γαλάντης.

Με πάθος και ένταση εκφράστηκαν και οι πρωταγωνιστές των μαχών και πιο συγκεκριμένα ο Μανωλάς τόνισε πως αυτός θα φορέσει τη ζώνη του No Limits το βράδυ του Σαββάτου και πως θα αποδείξει για δεύτερη φορά στον Ισμαήλ ποιος είναι ο κορυφαίος της κατηγορία .

Ο Μαροκινός πρωταθλητής ,που μια μέρα μετά τη διοργάνωση θα μεταβεί στη γενέτειρα του στο Μαρόκο για να βραβευτεί από το Βασιλιά, επανέλαβε πως την πρώτη φορά έχασε από τον Μανωλά λόγω ραζαμανιού, ενώ το Σάββατο δεν θα έχει την ίδια τύχη !

Ο Μανιάτης πυγμάχος Πάνος Κυρίμης με τη σειρά του τόνισε πως η …καταγωγή του δεν του επιτρέπει να ηττηθεί και πως αναμένεται να έχει στο πλάι του όλο τον Πειραιά !

Στο show έχει αναλάβει την έναρξη η χορογράφος flamenco Ελένη Γιαννοπούλου πάνω σε ποίημα του Ρεμπώ σε απαγγελία Γιώργου Κιμούλη, ενω θα συμμετέχει και η Ένωση Ποντίων Νίκαιας χορεύοντας προς τιμή του Manu Bennett τον πολεμικό χορό Πυρρίχειο .

 

Η έναρξη το Σάββατο προβλέπεται 21:30 και η είσοδος είναι 15€.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης