Με επιτυχία παρά την απρόσμενη καταρρακτώδη βροχή ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και το Ομαδικό Αγώνισμα του Κυπέλλου Εθνών, τελευταίο αγώνισμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ιππασίας Athens CSIO2*-W στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Η Ιταλία πέτυχε μία εύκολη νίκη κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο. Οι 4 Ιταλοί αθλητές συγκέντρωσαν στους δύο γύρους 8 βαθμούς ποινής και ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Βουλγαρία με 12 βαθμούς ποινής στους δύο γύρους και το χάλκινο μετάλλιο η Ουκρανία με 23 βαθμούς ποινής. Στην 5η θέση ήταν η Ελληνική ομάδα με τους Γρηγόρη Βόγλη – Quelly Briquedale, Αννα Παπαγεωργίου – Waikiki Akino, Νικολίνα Μακαρώνα – Arc de Triomphe & Άγγελο Τουλούπη – Quite Qool να συγκεντρώνουν και στους δύο γύρους 27 βαθμούς ποινής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την 5η Ελληνική νίκη στον τετραήμερο αγώνα πέτυχε ο Ευθύμης Κρεμιώτης με τον Rockstar στο 12ο αγώνισμα κάνοντας την γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή σε χρόνο 66,61. Στην 2η θέση ήταν η Σελήνη Ποππ με τον Brandy Sugar με άπταιστη και χρόνο 74,81 και στην 3η θέση ο Ιταλός Filippo Martini di Cigala με τον Quaynar.

Στο 1ο αγώνισμα της ημέρας των Νεολέκτων Ίππων νικητής ήταν ο Ρουμάνος Luca Ruxandariu με τον Golden Gate μετά από αγώνα διαβάθμισης μεταξύ 6 αθλητών με 0 βαθμούς και τον καλύτερο χρόνο 45,13. Δεύτερος ο Βούλγαρος Plamen Radoslavov με τον Cassai με 0 βαθμούς και χρόνο 45,65 και στην 3η θέση ο επίσης Βούλγαρος Ivo Bonev με την Cazenta με 0 βαθμούς και χρόνο 47,59. 4ος ήταν ο Άγγελος Τουλούπης με τη Lola με 4 βαθμούς στο μπαράζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης