Ανακοίνωση αναφορικά με την έκτακτη γενική συνέλευση της 17ης Φεβρουαρίου εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο. Αναλυτικά:

«Η ώρα να… μιλήσουν τα σωματεία έφτασε. Παρά την διπλή δικαστική προσπάθεια του κ. Βαγγέλη Σουφλέρη να σταματήσει την έκτακτη γενική συνέλευση της 17ης Φεβρουαρίου από την οποία θα προκύψει το νέο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, αυτή θα πραγματοποιηθεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ όπως δηλαδή είχε αποφασιστεί και είχε προαναγγελθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Βαγγέλης Σουφλέρης, φοβούμενος προφανώς τη συντριπτική ήττα που θα υποστεί, προσπάθησε να μπλοκάρει τη διαδικασία. Ανεπιτυχώς -ευτυχώς- για το ελληνικό τζούντο, το οποίο ούτως ή άλλως θα του έστελνε μήνυμα ότι εδώ και καιρό τον έχει απομακρύνει από την οικογένειά του.

Αύριο, Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, θα μιλήσουν τα σωματεία. Θα μιλήσει το ελληνικό τζούντο και όχι κάποιος που προσπαθούσε μέσω της δικαστικής οδού, να ικανοποιήσει τις δικές του φιλοδοξίες.

Ανανεώνουμε πάντως το δικαστικό μας ραντεβού με τον κ. Βαγγέλη Σουφλέρη, αφού τόσο αυτός όσο και συνολικά η προσωρινή διοίκηση θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για διαφόρων ειδών παρατυπίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης