Με μεγάλο νικητή τον «συνήθη ύποπτο», Παναγιώτη Μάντη, έπεσε η αυλαία του Hellenic Match Racing Tour 2017 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας στο Μικρολίμανο.

Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του μεγάλου φαβορί, η Nespresso VMG Team, με σκίπερ τον Παναγιώτη Μάντη και πλήρωμα, μεταξύ άλλων τον Παύλο Καγιαλή, με τον οποίον κατέκτησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 470, έφτασαν μετά από μια σειρά συναρπαστικών μονομαχιών στους τελικούς στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου και συγκεκριμένα του τέταρτου σερί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σειρά των τελικών ξεκίνησε με την ομάδα του Παναγιώτη Μάντη να κατακτά εύκολα δύο νίκες υπερασπίζοντας τον τίτλο της για τέταρτη συνεχόμενη φορά κόντρα στην φιλόδοξη ομάδα της North Sails Ursa Minor του Σπύρου Βενετσιάνου.

Στο μικρό τελικό, τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα για την ομάδα της ER-LAC Team, η οποία επικράτησε με 2-1 της Rebuild Construction του Βαγγέλη Χειμώνα, κατακτώντας την 3η θέση του βάθρου. Η τελευταία, παρά το γεγονός ότι κατάφερε να προηγηθεί, αρκέστηκε στο τέλος στην τέταρτη θέση, καθώς η ER-LAC Team, κατέκτησε δυο συνεχόμενες διαμορφώνοντας το τελικό 2-1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης