Την παρουσίαση της ομάδας εν όψει της καινούργιας σεζόν με παράλληλη συνέντευξη Τύπου έκανε σήμερα η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, με τον προπονητή του Δικεφάλου, Γιάννη Καλμαζίδη και τον πρόεδρο του τμήματος, Αντώνη Τσαλόπουλο να οριοθετούν τους στόχους να εκφράζουν τις φιλοδοξίες τους και να προσδιορίζουν τις δυνατότητες τους για τη νέα χρονιά.

Ο κόουτς των πρωταθλητών Γιάννης Καλμαζίδης είπε αρχικά: “Καλωσορίζω τους νέους παίκτες. Ενισχύσαμε την ομάδα στο μεγαλύτερο βαθμό κι ελπίζω να είμαστε γεροί, να μην έχουμε τραυματισμούς κι ό,τι πρόβλημα υπάρξει να το ξεπεράσουμε γρήγορα, για να φτάσουμε ψηλά. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα χαρακτηριστικά του φετινού ΠΑΟΚ: “Είναι νωρίς, πιστεύω ότι θα είμαστε πιο πλήρεις και πιο ανταγωνιστικοί, όμως την ταυτότητά μας θα την χτίσουμε μέσα στη χρονιά.

Για τους στόχους της ομάδας: “Η κατάκτηση της κορυφής. Είναι πολύ νωρίς κι όσον αφορά το Super Cup είναι ένας στόχος που θέλουμε, όμως ο πιο βαρύς τίτλος είναι αυτός του πρωταθλητή.”

Για την προοπτική κατάκτησης τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος: “Όταν είσαι πρώτος, όλοι θέλουν να σε περάσουν. Είμαστε πρωταθλητές, όπως και πέρυσι και τα καταφέραμε, όμως κάθε καινούργια χρονιά είναι ακόμη πιο δύσκολη. Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας και να φτιάξουμε όσο το δυνατόν καλύτερη ομάδα.».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του τμήματος Αντώνης Τσαλόπουλος είπε:

«Ξεκινάμε με ελπίδες και όνειρα να συνεχίσουμε αυτό που γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια και να … τριτώσει το καλό. Εύχομαι υγεία κι επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε πολλά καινούργια πρόσωπα, κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να ενισχύσουμε την ομάδα και να της δώσουμε βάθος και πιστεύω ότι θα πετύχουμε ξανά.»

Για την ενίσχυση στη θέση του ακραίου: “Θα καλυφθεί κι αυτή η θέση, άλλα έχουμε την άνεση του χρόνου. Είμαστε δυνατοί, θέλουμε όμως να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί.

Για την ανάγκη να στηρίξει ο κόσμος τη νέα προσπάθεια: «Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα, μέσω της αγοράς διαρκείας και να είμαστε καλά από οικονομικής άποψης την χρονιά που ακολουθεί.»

Για τους στόχους της νέας χρονιάς: «Ό,τι πετάει, το χτυπάμε.»

Για τις δηλώσεις του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Πιάτσα, ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει καμία τύχη φέτος είπε: «Ο Πιάτσα φαίνεται πως πόνεσε πολύ πέρυσι..»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης