Με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, ενισχυμένος με τρεις ξένες, με νέα έδρα το κλειστό του Μετς ο Παναθηναϊκός ξεκινάει με αισιοδοξία τη νέα αγωνιστική σεζόν με στόχο να σταθεί απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας σχολίασε: «Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε φέτος είναι μία νέα ομάδα, με καινούργια φιλοσοφία τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο τεχνικό κομμάτι. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για αυτά και θεωρώ ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Η άποψή μου είναι όταν καταφέρουμε να είμαστε στην αγωνιστική κατάσταση που έχουμε θέσει εξ αρχής, τότε θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας δε για φαβορί και αουτσάιντερ, ο τεχνικός των «πρασίνων» ανέφερε: «Εκτιμώ ότι το νέο πρωτάθλημα αναμένεται πολύ ανταγωνιστικό με πληθώρα καλών ομάδων. Φαβορί θεωρητικά είναι ο κάτοχος του τίτλου κάθε νέα σεζόν, ωστόσο περιμένω πως θα υπάρξουν ανακατατάξεις και είναι ριψοκίνδυνο να κάνουμε προβλέψεις. Υπάρχουν πολλές και αξιόλογες ομάδες, που έχουν ενισχυθεί σε σχέση με πέρυσι και νομίζω θα έχουμε πολλές εκπλήξεις».

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Λίτσα Μερτέκη αναφερόμενη στα δυνατά χαρακτηριστικά της ομάδας της, τόνισε: «Φέτος η ομάδα μας αποτελείται από πολλές νέες μονάδες, καθεμία με το δικό της ιδιαίτερο στοιχείο. Έχουμε καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να δέσουμε ως ομάδα και να παρουσιάζουμε ομοιογένεια. Μια ομάδα για να μπορέσει να κατακτήσει τους στόχους της θα πρέπει να είναι καλά δουλεμένη σε όλους τους τομείς. Όλες οι παίκτριες έχουν μάθει να παλεύουν για κάθε μπάλα και να μάχονται με στόχο την νίκη. Έτσι και η δική μου ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνεται καλύτερη».

Τέλος, η διεθνής άσος έδωσε την ευχή της για την αγωνιστική σεζόν που ξεκινάει: «Εύχομαι καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες, υγεία πάνω από όλα και να παιχτεί όμορφο και ποιοτικό βόλεϊ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης