Στην πρώτη του παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης κατάφερε να μπει στον τελικό των κρίκων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια και να πάρει την 6η θέση. Κατά την άφιξη της εθνικής ομάδας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», είπε για αυτήν την επιτυχία του:

«Ήταν ο πρώτος μεγάλος τελικός στην καριέρα μου, πήρα την 6η θέση και είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος. Ευελπιστούμε σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον, κυνηγάμε πάντοτε το καλύτερο. Η ελληνική γυμναστική έχει μέλλον μπροστά της, υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν σκληρά και έχουν μεγάλες δυνατότητες. Μπορούμε να φέρουμε πολύ μεγάλες επιτυχίες. Μια τέτοια διάκριση ήταν κάτι που ονειρευόμουν από μικρός, από τότε που άρχισα να καταλαβαίνω τι είναι η γυμναστική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται καθημερινά δίπλα στον Λευτέρη Πετρούνια και να γυμνάζεται μαζί του, τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή, πολύ μεγάλη τιμή και μεγάλη χαρά να γυμνάζομαι μαζί με τον Λευτέρη, που είναι χρυσός Ολυμπιονίκης, που είναι ένας ζωντανός θρύλος της γυμναστικής. Είναι είδωλο για πολλούς αθλητές, σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και το να προπονείσαι καθημερινά μαζί του αποτελεί πολύ μεγάλο προνόμιο. Ιδιαίτερα για μένα, που επίσης είμαι στους κρίκους, το να βλέπω τον Λευτέρη, με βοηθά να διορθώνω τα λάθη. Είναι σπουδαίο πράγμα το να δουλεύεις με τον καλύτερο. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο».

Καταλήγοντας, πρόσθεσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου για τη στήριξή της όλα αυτά τα χρόνια, στον προπονητή μου Γιώργο Αγγέλου, με τον οποίο έχουμε περάσει πολλά μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια που με καθοδηγεί, καθώς και στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας κ. Θανάση Βασιλειάδη, που κάνει πολύ μεγάλες προσπάθειες για να έχουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, παρ’ όλες τις δυσκολίες. Εύχομαι να μπορέσουμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης