Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση της Ευαγγελίας Πλατανιώτη και στο ελεύθερο πρόγραμμα του Σόλο στην πρώτη ημέρα του Ανοιχτού Πρωταθλήματος Συγχρονισμένης κολύμβησης της Ιαπωνίας (Japan Open) που γίνεται στο Τόκιο και περιλαμβάνεται στη σειρά των World Series της FINA για το 2017, ενώ μετέχουν πολλές από τις παγκόσμιες δυνάμεις του αθλήματος.

Η Πλατανιώτη κατέκτησε την 4η θέση και στο Ελεύθερο, όπως και στο τεχνικό πρόγραμμα, αλλά πραγματοπίησε ακόμα καλύτερη εμφάνιση που της έδωσε βαθμολογία 87,9333, πολύ πάνω από την 5η Γαλλίδα Ιβ Πλανέ (83,2000 β.) και την 6η Μεξικάνα Τερέζα Αλόνσο και αρκετά κοντά στα μετάλλια. Στο αγώνισμα μετείχαν 18 αθλήτριες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την πρωτιά και στο ελεύθερο Σόλο πήρε η Ισπανίδα Όνα Καρμπονέλ (93,6667 β.) που κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο, τη δεύτερη θέση η Γιαπωνέζα Γιουκίκο Ινούι (91,9000 β. στο ελεύθερο) και την τρίτη η Καναδέζα Ζακλίν Σιμονό (89,9667 β.).

Αύριο Σάββατο (29/4), δεύτερη ημέρα των αγώνων, η Πλατανιώτη μαζί με την Εβελίνα Παπάζογλου θα αγωνιστούν στο τεχνικό πρόγραμμα στο Ντουέτο και την Κυριακή στο ελεύθερο πρόγραμμα του Ντουέτου.

Τις αθλήτριές μας συνοδεύουν οι ομοσπονδιακές προπονήτριες Ναταλία Τσερνέτσκα και Μαρία Θηβαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΚΟΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης