Το δικό της μήνυμα στους αθλητές και τις αθλήτριες που βρίσκονται στο ξεκίνημα της καριέρας τους, στέλνει μέσω του επίσημου τηλεοπτικού καναλιού της ΔΟΕ (Olympic Channel) η Άννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα «χρυσή» Ολυμπιονίκης της σκοποβολής έχει επιλεγεί ως αθλήτρια-πρότυπο από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και με την ιδιότητα αυτή βρίσκεται στο Μπουένος Άιρες, για τους 3ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.

Η Κορακάκη στέκεται στην απογοήτευση που «δοκίμασε» η ίδια στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2014, όταν κατετάγη τέταρτη, και αποκαλύπτει ότι τότε σκεφτόταν ακόμη και να σταματήσει τον αθλητισμό. «Ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω. Ήταν ο πατέρας μου εκείνος που με βοήθησε πολύ. Ο λόγος που δεν το έκανα ήταν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ένα μήνα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων. Κέρδισα το χάλκινο μετάλλιο κι αυτό ήταν μια καλή “ανάσα” για εμένα», εξομολογείται η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν τα παρατήσεις, τότε είναι 100% σίγουρο ότι δεν θα πετύχεις τίποτα. Αν όμως συνεχίσεις και προσπαθήσεις ξανά και ξανά, τότε έχεις πιθανότητες. Κυνήγησε τα όνειρά σου, γιατί αν τα παρατήσεις θα χαθούν για πάντα. Διάλεξε!», είναι το μήνυμα που στέλνει από το Μπουένος Άιρες η Άννα Κορακάκη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης