Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι ο προπονητής που μεταμόρφωσε σε ευρωπαϊκή δύναμη τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, αφού εκτός της ελληνικής κυριαρχίας της την οδήγησε απόψε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στον τελικό του Challenge Cup.

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Σέρβος «ασημένιος» Ολυμπιονίκης (ήταν ασίσταντ στη γυναικεία Εθνική της χώρας του), δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. «Είναι πολλά και έντονα τα συναισθήματά μας. Αν δούμε το αποτέλεσμα φαίνεται σαν να ήταν εύκολο παιχνίδι, αλλά η πρόκριση δεν ήρθε τόσο εύκολα», δήλωσε ο Κοβάτσεβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο πρώτο ματς δεχθήκαμε μεγάλη πίεση, αλλά σήμερα ήταν ίσως πρώτη φορά που δεν κάναμε ίσως ούτε ένα λάθος στην υποδοχή. Οι υποδοχείς μας ήταν σε πολύ μεγάλη ημέρα, όπως και όλη η ομάδα που έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο από τον πρώτο πόντο ως τον τελευταίο. Δεν είχαμε σκαμπανεβάσματα από την αρχή ως το τέλος», συνέχισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Και κατέληξε: «Τώρα θα έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε για τους τελικούς. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι η Μπούρσα έχει αλλάξει περισσότερο την ομάδα της από ότι εμείς. Σήμερα είναι μια τεράστια ημέρα για τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο. Συγχαρητήρια και στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών που προκρίθηκε και αυτή στον τελικό του Challenge Cup».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης